Køb duftreduceret kakaosmør i høj kvalitet hos Hedenhus

Vil du have bæredygtige og økologiske råvarer, der kan anvendes til diffuser, kosmetik og kropspleje, så er Hedenhus stedet for dig. Hos dem kan du finde et væld af forskellige æteriske olier samt fast olie og smør, der kan give dig lækker hud. Det gælder blandt andet duftreduceret kakaosmør, der anvendes til meget forskelligt.

Gør duftreduceret kakaosmør til en del af din hverdag

Skal du bruge duftreduceret kakaosmør til kosmetik, kropspleje eller noget helt andet, så anbefales det, at du tager ind forbi Hedenhus. Her sætter de altid fokus på naturlige, bæredygtige og økologiske produkter. Derfor er du sikret, at deres duftreducerede kakaosmør ikke er gennemgået kemiske processer og dermed ikke indeholder nogen former for kemiske stoffer. Da kakaosmør i sig selv har en stærk chokolade duft, som ikke egner sig til alle formål, har nogle typer dog gennemgået en duftreducerende proces. Hertil benyttes vanddamp, der gør duften mindre fremtrædende, samtidig med at den overflødiggør brugen af kemikalier. Duftreduceret kakaosmør er desuden lavet i levnedsmiddelkvalitet og kan derfor godt indtages. Den type duftreduceret kakaosmør, du finder hos Hedenhus, er udvundet af frø fra Theobroma Kacao træets frø og anvendes typisk i cremer, lotions, sæber, læbepomader og lignende kropspleje. Dog kan det også sagtens anvendes til madlavning og fremstilling af chokolade eller andre lækre desserter. På www.hedenhus.dk kan du ydermere også finde opskrifter til kosmetik, hvis du ønsker at give dig i kast med at lave dine egne cremer eller lignende. Du kan hurtigt finde de opskrifter, der indeholder duftreduceret kakaosmør.

Lav lindrende cremer med duftreduceret kakaosmør

Selve smørret er en fast, solid, gul olie, der er blevet koldpresset fra kakaobønnen. Den er fast ved stuetemperatur, men kan blødgøres ved at blive gnedet mellem fingrene. Du kan også smelte smørret ved ca. 40° C. Duftreduceret kakaosmør er blødgørende og kan beskytte huden. Den er også god at anvende i en aftersun salve, der er lindrende og helende. Den er ofte brugt, når der skal laves cremer eller andet, hvor duften ikke ønskes at være for fremtrædende. Du kan bestille bøtter i forskellige størrelser med duftreduceret kakaosmør. Du kan dermed vælge fra 35 gram og helt op til 25 kg. Hvis du gerne vil gøre dit for miljøet, så er Hedenhus stedet at bestille smør o olier fra. De sætter nemlig selv fokus på både bæredygtighed og økologi. Derfor kan du med god samvittighed bestille dit duftreducerede kakaosmør i webshoppen på www.hedenhus.dk. Deres gode service garanterer dig også en fantastisk oplevelse, når du handler med dem.

Bestiller du duftreduceret kakaosmør hos Hedenhus, skal du desuden ikke vente længe, da de har dag til dag-levering på hverdage.