JohnHarmsen holder foredrag om motivation

Har du lyst til at øge din produktivitet? Lad dine medarbejdere komme til et foredrag om motivation hos JohnHarmsen eller et mentorforløb, for motiverede medarbejdere har ofte højere produktivitet. Efter et foredrag om motivation med humoristisk tilgang vil de være inspirerede til at blive gode kolleger, og med et mentorforløb lærer personer med særlige udfordringer, hvordan de bidrage bedre til arbejdspladsen. Find inspiration på hjemmesiden nu, og få snart en glad aften samt motiverede medarbejdere.

Book et sjovt foredrag om motivation med JohnHarmsen

I 19 år har han med sine foredrag om motivation inspireret folk til at blive bedre kolleger og at være motiverede på deres jobs, og det har skabt nogle fantastiske arbejdspladser. Som sidegevinst får I også en glad aften. Han kan nemlig være bekendt at møde i det humoristiske selskab med Jan Gintberg, Mick Øgendahl, Rune Klan og Michael Carøe. Bestil et foredrag om motivation på www.johnharmsen.dk i dag, og få gladere og motiverede medarbejdere efter eventen.

I får et foredrag om motivation i høj faglig kvalitet, da han både er DISC-konsulent, motivations- og stress-ekspert, uddannet i salg- og serviceoptimering, positiv psykologi og optimisme samt er NLP coach. Og selvom foredraget er på et højt fagligt niveau, får I det serveret med en humoristisk tilgang. Han er ikke bange af sig og tør tilbyde jer noget unikt: tilfredshed eller gratis.

Et godt mentorforløb kan højne arbejdsmoralen

Nogle medarbejdere har svært ved at klare den almindelige hverdag, og så arbejder de ikke optimalt. Et mentorforløb kan hjælpe både dem og jeres arbejdsplads. Mentorforløbet starter med, at du tager en snak med medarbejderne, inden du kontakter virksomheden, og derefter aftaler I formen og varigheden af forløbet. Nogle foretrækker deres mentorforløb som samtaler i rolige omgivelser, andre åbner sig ved walk-and-talk, og for nogle er det fint med onlinemøder. Ring på 70 207 907 i dag, og få en snak med ham.

Når medarbejderen kommer i gang, får han eller hun motivation til at rykke sig, hvilket betyder, at der er en forskel allerede efter første session. På et mentorforløb får medarbejderen vejledning og gode råd, og i fællesskab finder de den rette vej for personen med særlige udfordringer. Han er ekspert i at læse mennesker, og derfor er kemien på et mentorforløb som regel god mellem medarbejderen og ham som mentor. Hvad enten du mener, at det er tilstrækkeligt med et foredrag om motivation, hvor I får en glad aften og efterfølgende motiverede medarbejdere, eller at det er nødvendigt med et mentorforløb til nogle af medarbejderne, så skriv en besked på www.johnharmsen.dk nu.