IT-problematikker i din virksomhed, som du skal have styr på

15. september 2021

Sponseret indlæg

I de fleste virksomheder skal der være helt styr på elektronikken, da det meste er digitaliseret. Det er vigtigt, at din virksomhed har styr på IT-problematikkerne, så der er styr på de vigtige detaljer.

Her får du et par gode råd, som du måske ikke havde tænkt på.

Undgå, at uvedkommende læser med i mails

Måske arbejder du i en virksomhed, hvor du har berøring med følsomme eller fortrolige oplysninger. De skal ikke deles med uvedkommende. Der er forskellige løsninger, du kan vælge. Af sikkerhedsmæssige årsager bør du kryptere indholdet. Du kan med fordel benytte dig af sikker mail nemid, gmail eller outlook.

Som tillæg kan du vælge signering til at verificere dig selv, så du ikke ender i modtagerens spam.

Den rette software

Det er vigtigt at have de rigtige it-løsninger, som er designet og programmeret til din virksomheds netværk. Du kan fx ansætte en in-house eller en remote udvikler, der kan arbejde med lige præcis de løsninger, din virksomhed har behov for. Der er forskel på software udvikler løn, som er baseret på udviklerens erfaring, kompetencer og lignende. Du kan heldigvis spare en masse i rekrutteringsomkostninger ved at ansætte en remote udvikler.

Internet- og printerproblemer

Sørg for at have et stabilt netværk, så dine ansatte ikke hiver sig i håret over, at forbindelsen ryger – selvfølgelig lige midt i noget meget vigtigt.

Hvis det ikke er internettet, så er det printeren. Det er, som om en printer kan mærke, at man har travlt. Og så går den i koks og viser den ene fejlmeddelelse efter den anden. Hav et skilt hængende med løsninger. Det kan også være en fordel at have en direkte linje til IT-support, så I hurtigt kan komme videre i arbejdsdagen fremfor at bøvle med tidsrøvende problemer.

Få et godt flow i arbejdsdagen med disse råd. God arbejdslyst!

Andre artikler

Kvalitets foder fra Cr Foderservice

Kvalitets foder fra Cr Foderservice

Er du på udkig efter en billig og nem måde at sikre, at foderet til dine dyr altid er i top? Så skal du læse med her. God kvalitetsfoder er svært at finde, og det kan være svært at vide, hvad der præcist er blandet i. Derfor er der mange, der ønsker en løsning, hvor...

Opdag den perfekte parasol hos HaveVerden.dk

Opdag den perfekte parasol hos HaveVerden.dk

Sommeren er lige rundt om hjørnet, og de varme solstråler har allerede begyndt at skinne igen. Hvis du er en person, der nyder at tilbringe tid udenfor i din have, er det vigtigt at have en parasol, der kan beskytte dig mod solens skadelige stråler. En parasol er en...

Ejendomsservice: Skab Værdi og Trivsel for Ejendomsejere og Beboere

Ejendomsservice: Skab Værdi og Trivsel for Ejendomsejere og Beboere

Ejendomsservice er hjørnestenen i at opretholde en ejendoms værdi, funktionalitet og trivsel. Uanset om det er en boligblok, kontorejendom eller et større ejendomsportefølje, er effektiv ejendomsservice afgørende for at skabe værdi og trivsel for både ejendomsejere og...