IT-problematikker i din virksomhed, som du skal have styr på

15. september 2021

Sponseret indlæg

I de fleste virksomheder skal der være helt styr på elektronikken, da det meste er digitaliseret. Det er vigtigt, at din virksomhed har styr på IT-problematikkerne, så der er styr på de vigtige detaljer.

Her får du et par gode råd, som du måske ikke havde tænkt på.

Undgå, at uvedkommende læser med i mails

Måske arbejder du i en virksomhed, hvor du har berøring med følsomme eller fortrolige oplysninger. De skal ikke deles med uvedkommende. Der er forskellige løsninger, du kan vælge. Af sikkerhedsmæssige årsager bør du kryptere indholdet. Du kan med fordel benytte dig af sikker mail nemid, gmail eller outlook.

Som tillæg kan du vælge signering til at verificere dig selv, så du ikke ender i modtagerens spam.

Den rette software

Det er vigtigt at have de rigtige it-løsninger, som er designet og programmeret til din virksomheds netværk. Du kan fx ansætte en in-house eller en remote udvikler, der kan arbejde med lige præcis de løsninger, din virksomhed har behov for. Der er forskel på software udvikler løn, som er baseret på udviklerens erfaring, kompetencer og lignende. Du kan heldigvis spare en masse i rekrutteringsomkostninger ved at ansætte en remote udvikler.

Internet- og printerproblemer

Sørg for at have et stabilt netværk, så dine ansatte ikke hiver sig i håret over, at forbindelsen ryger – selvfølgelig lige midt i noget meget vigtigt.

Hvis det ikke er internettet, så er det printeren. Det er, som om en printer kan mærke, at man har travlt. Og så går den i koks og viser den ene fejlmeddelelse efter den anden. Hav et skilt hængende med løsninger. Det kan også være en fordel at have en direkte linje til IT-support, så I hurtigt kan komme videre i arbejdsdagen fremfor at bøvle med tidsrøvende problemer.

Få et godt flow i arbejdsdagen med disse råd. God arbejdslyst!

Andre artikler

Find en juledug og juleserviet hos Langkilde & Søn

Find en juledug og juleserviet hos Langkilde & Søn

Til jul vil de fleste gerne have et pænt opdækket bord, flot pynt og lækker mad. Langkilde & Søn kan hjælpe med pynt, da de kan tilbyde utroligt flotte duge og servietter. Du kan finde en juledug og juleserviet fra Nordic Way of Celebration, der er utroligt flotte...

Et smartere liv med Apple AirTag fra Av-Cables.dk

Et smartere liv med Apple AirTag fra Av-Cables.dk

Av-Cables.dk er hjemmesiden, der ligger inde med alt det, du mangler eller ønsker dig af elektronik. Du kan finde alt fra de mest simple produkter, såsom kabler og opladere, til de mere avancerede og innovative, såsom Bluetooth-høretelefoner og Apple AirTags m.m. På...

Sådan bliver du klar til dit bryllup

Sådan bliver du klar til dit bryllup

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange følelser forbundet med at arrangere sit eget bryllup. Her er der nemlig ikke blot tale om et større arrangement, men også et symbol på kærlighed og en forevigelse med den person, du vil dele resten af dit liv med. Derfor...