IT-problematikker i din virksomhed, som du skal have styr på

15. september 2021

Reklame

Sponseret indlæg

I de fleste virksomheder skal der være helt styr på elektronikken, da det meste er digitaliseret. Det er vigtigt, at din virksomhed har styr på IT-problematikkerne, så der er styr på de vigtige detaljer.

Her får du et par gode råd, som du måske ikke havde tænkt på.

Undgå, at uvedkommende læser med i mails

Måske arbejder du i en virksomhed, hvor du har berøring med følsomme eller fortrolige oplysninger. De skal ikke deles med uvedkommende. Der er forskellige løsninger, du kan vælge. Af sikkerhedsmæssige årsager bør du kryptere indholdet. Du kan med fordel benytte dig af sikker mail nemid, gmail eller outlook.

Som tillæg kan du vælge signering til at verificere dig selv, så du ikke ender i modtagerens spam.

Den rette software

Det er vigtigt at have de rigtige it-løsninger, som er designet og programmeret til din virksomheds netværk. Du kan fx ansætte en in-house eller en remote udvikler, der kan arbejde med lige præcis de løsninger, din virksomhed har behov for. Der er forskel på software udvikler løn, som er baseret på udviklerens erfaring, kompetencer og lignende. Du kan heldigvis spare en masse i rekrutteringsomkostninger ved at ansætte en remote udvikler.

Internet- og printerproblemer

Sørg for at have et stabilt netværk, så dine ansatte ikke hiver sig i håret over, at forbindelsen ryger – selvfølgelig lige midt i noget meget vigtigt.

Hvis det ikke er internettet, så er det printeren. Det er, som om en printer kan mærke, at man har travlt. Og så går den i koks og viser den ene fejlmeddelelse efter den anden. Hav et skilt hængende med løsninger. Det kan også være en fordel at have en direkte linje til IT-support, så I hurtigt kan komme videre i arbejdsdagen fremfor at bøvle med tidsrøvende problemer.

Få et godt flow i arbejdsdagen med disse råd. God arbejdslyst!

Andre artikler

Kosmetik gravid – vælg de rigtige produkter

Kosmetik gravid – vælg de rigtige produkter

Er du gravid? Ønsker du at bruge kosmetik produkter, som egner sig til gravide og ikke indeholder parfume eller andre skadelige stoffer? Så bør du tage et kig på udvalget af kosmetik gravid. Som gravid skal du også kunne bruge kosmetik, men du bør altid tænke over,...

Hvad er teknisk SEO?

Hvad er teknisk SEO?

Teknisk SEO er en vigtig del af søgemaskineoptimering. Med hvad går det egentlig ud på? I denne artikel kan du læse mere om teknisk SEO, ligesom du vil blive introduceret for SEO som helhed. Hvis du gerne vil kunne svare helt prompte, når du bliver spurgt, hvad SEO...

Savner du at se resultater i din virksomhed?

Savner du at se resultater i din virksomhed?

Som virksomhedsejer ønsker man naturligvis, at salget stiger, og at der kommer stadigt flere nye kunder til. Har din virksomhed ramt et plateau, når det kommer til salg og kunder? Så er der en række ting, du kan sætte i værk for at skabe nogle gode resultater i din...