IT-problematikker i din virksomhed, som du skal have styr på

15. september 2021

Sponseret indlæg

I de fleste virksomheder skal der være helt styr på elektronikken, da det meste er digitaliseret. Det er vigtigt, at din virksomhed har styr på IT-problematikkerne, så der er styr på de vigtige detaljer.

Her får du et par gode råd, som du måske ikke havde tænkt på.

Undgå, at uvedkommende læser med i mails

Måske arbejder du i en virksomhed, hvor du har berøring med følsomme eller fortrolige oplysninger. De skal ikke deles med uvedkommende. Der er forskellige løsninger, du kan vælge. Af sikkerhedsmæssige årsager bør du kryptere indholdet. Du kan med fordel benytte dig af sikker mail nemid, gmail eller outlook.

Som tillæg kan du vælge signering til at verificere dig selv, så du ikke ender i modtagerens spam.

Den rette software

Det er vigtigt at have de rigtige it-løsninger, som er designet og programmeret til din virksomheds netværk. Du kan fx ansætte en in-house eller en remote udvikler, der kan arbejde med lige præcis de løsninger, din virksomhed har behov for. Der er forskel på software udvikler løn, som er baseret på udviklerens erfaring, kompetencer og lignende. Du kan heldigvis spare en masse i rekrutteringsomkostninger ved at ansætte en remote udvikler.

Internet- og printerproblemer

Sørg for at have et stabilt netværk, så dine ansatte ikke hiver sig i håret over, at forbindelsen ryger – selvfølgelig lige midt i noget meget vigtigt.

Hvis det ikke er internettet, så er det printeren. Det er, som om en printer kan mærke, at man har travlt. Og så går den i koks og viser den ene fejlmeddelelse efter den anden. Hav et skilt hængende med løsninger. Det kan også være en fordel at have en direkte linje til IT-support, så I hurtigt kan komme videre i arbejdsdagen fremfor at bøvle med tidsrøvende problemer.

Få et godt flow i arbejdsdagen med disse råd. God arbejdslyst!

Andre artikler

Smarte intelligente gardinløsninger – Alt du skal vide

Smarte intelligente gardinløsninger – Alt du skal vide

Hvad er fordelene ved intelligente gardinløsninger? Intelligente gardinløsninger er et godt valg for dem, der ønsker at skabe et behageligt miljø på kontoret. Disse løsninger giver dig mulighed for at styre lyset og temperaturen, så du kan skabe den perfekte...

Find alt du behøver til soveværelset i en sex shop

Find alt du behøver til soveværelset i en sex shop

I en sex shop i Danmark kan du finde alt, hvad du har brug for til at slippe dine fantasier løs og udforske dine seksuelle lyster. Fra vibratorer og dildoer til bondageudstyr og glidecreme - disse voksenbutikker har det hele. Med kyndigt personale til rådighed til at...

Derfor burde alle investere i cashmere strik

Derfor burde alle investere i cashmere strik

Kashmirstrik er et af de mest luksuriøse og eftertragtede materialer til modebrug. Kashmiruld, som kommer fra kashmirgeder, har længe været værdsat for sin usædvanligt bløde tekstur og varme. Det gør cashmere strik til et godt valg til koldt vejr eller når som helst...