IT-problematikker i din virksomhed, som du skal have styr på

I de fleste virksomheder skal der være helt styr på elektronikken, da det meste er digitaliseret. Det er vigtigt, at din virksomhed har styr på IT-problematikkerne, så der er styr på de vigtige detaljer.

Her får du et par gode råd, som du måske ikke havde tænkt på.

Undgå, at uvedkommende læser med i mails

Måske arbejder du i en virksomhed, hvor du har berøring med følsomme eller fortrolige oplysninger. De skal ikke deles med uvedkommende. Der er forskellige løsninger, du kan vælge. Af sikkerhedsmæssige årsager bør du kryptere indholdet. Du kan med fordel benytte dig af sikker mail nemid, gmail eller outlook.

Som tillæg kan du vælge signering til at verificere dig selv, så du ikke ender i modtagerens spam.

Den rette software

Det er vigtigt at have de rigtige it-løsninger, som er designet og programmeret til din virksomheds netværk. Du kan fx ansætte en in-house eller en remote udvikler, der kan arbejde med lige præcis de løsninger, din virksomhed har behov for. Der er forskel på software udvikler løn, som er baseret på udviklerens erfaring, kompetencer og lignende. Du kan heldigvis spare en masse i rekrutteringsomkostninger ved at ansætte en remote udvikler.

Internet- og printerproblemer

Sørg for at have et stabilt netværk, så dine ansatte ikke hiver sig i håret over, at forbindelsen ryger – selvfølgelig lige midt i noget meget vigtigt.

Hvis det ikke er internettet, så er det printeren. Det er, som om en printer kan mærke, at man har travlt. Og så går den i koks og viser den ene fejlmeddelelse efter den anden. Hav et skilt hængende med løsninger. Det kan også være en fordel at have en direkte linje til IT-support, så I hurtigt kan komme videre i arbejdsdagen fremfor at bøvle med tidsrøvende problemer.

Få et godt flow i arbejdsdagen med disse råd. God arbejdslyst!