Inspiration til spejle i hjemmet

Spejle kommer i mange forskellige størrelser og former. Det betyder også, at de hver især egner sig til noget forskelligt. I denne korte oversigt, kan du få inspiration til spejle i dit hjem. Du kan f.eks. lære om, hvordan du finder det perfekte spejl til badeværelset eller entreen – svaret er nemlig ikke det samme for dem begge. Du kan se det store udvalg af spejle hos wallshop.dk, hvor du kan finde det perfekte spejl til dit hjem i dag.

Spejle til badeværelset

Når det handler om spejle, er der utrolig mange størrelser og former at vælge imellem. Det betyder dog ikke, at alle spejle passer lige godt i alle rum. Det gør sig blandt andet gældende for spejle på badeværelset. Her skal spejlet hænge over badeværelsets vask. Det betyder, at det ikke kan være et spejl, som går hele vejen ned til gulvet, men derudover har du mange muligheder. Typisk for badeværelsesspejlet er dog, at de er ret store. På den måde kan flere stå foran spejlet om morgenen, når der skal børstes tænder.

Spejle til entreen

Et stort spejl til entreen er nyttig, da du kan vurdere dit outfit og nette dig en sidste gang, inden du træder ud ad døren. Derfor kan et spejl i entreen være lige noget for dig. Det kan med fordel være et spejl, som går fra gulv til loft, eller som i det mindste lader dig se hele dit outfit. Så er der ikke noget, som går din opmærksomhed forbi.

Spejle til soveværelset

Ligesom i entreen, kan du bruge et gulv-til-loftspejl til at bedømme dit outfits, når du tager tøj på om morgenen. På den måde kan du altid vælge den bedste sammensætning. Du kan også have et mindre spejl – f.eks. foran en stol eller et lille bord. Dette kan være brugbart, når du lægger make-up om morgenen.