Indret dit hjem med A2 Living lanterner

A2 Living er den Aarhus-baserede online butik for stilfuldt boligtilbehør, møbler, belysning og stilfulde indretningsgenstande – og ikke mindst A2 lanterner. A2 Living har i år indhentet de nyeste trends inden for miljøvenlige lamper designet af A2 Living’s egne designere. A2 living har et stort udvalg af udendørs lanterner, der kan bruges til at lyse din have eller terrasse op. Lanterner er meget alsidige objekter, som fungerer godt indendørs, men også udendørs under træer eller baldakiner, hvor du ønsker at skabe en særlig stemningsbelysning. Hvis din have ikke er for stor, er der ikke rigtig brug for store lygtepæle eller søjler, der kræver værktøj for at installere dine A2 Living lanterner i jorden.

 

A2 Living lanterner skaber hyggelig stemning både udendørs og indendørs

Et godt alternativ på A2 Living lanterner er smukke oliefyrslamper, der fungerer lige så godt udendørs som indendørs, men også udendørs under træer eller overdækninger, hvor du ønsker at skabe en særlig stemningsbelysning. Mens udendørs belysning normalt kommer ovenfra, når man bruger spots eller loftslamper A2 Living lanterner er smukt designet med et autentisk Aarhus touch, der gør dem perfekte som lyskilde over køkkenbordet eller til at oplyse din have på sommeraftener. A2 Living udendørs lanterne er fremstillet af stenpulver, som består af fintmalede sandstenspartikler blandet med harpiks for at give den stor stabilitet.

Hvis du ønsker lidt stemningsbelysning omkring poolen om sommeren, tilbyder Aa2 Living olielamper i forskellige former og farver, så du kan dekorere dem, som du bedst kan lide!

 

A2 Living lanterner til enhver smag

Er nætterne blevet mørkere og koldere? En dejlig måde at lyse dit hjem op på er med A2 Living lanterner. A2 Living tilbyder et bredt udvalg af smukke udendørs lamper, der vil se vidunderlige ud i enhver have eller på enhver altan. A2 Living kollektionen indeholder mange forskellige slags lanterner såsom lanterner i jern, keramik og træ; alle lavet til at modstå det barske skandinaviske vejr.

De findes i forskellige farver og former, så du kan finde en, der passer bedst til din indretning. Et godt tip er at sørge for, at lanternerne passer godt sammen og også passer til andre ting i din have eller på din altan. Uanset, hvad du er mest til, så finder du lanterner, der passer til netop dig og din indretning.