Indret børneværelset med en fødselsplakat

Det er altid hyggeligt at indrette et børneværelse, men man skal også tænke sig godt om, da det både skal være smart og funktionelt, da det skal være nemt at rydde op. Plakater til babyværelset er altid en god måde at skabe et hyggeligt og personligt børneværelse, her vil en god ide være en fødselsplakat. En fødselsplakat med alle oplysningerne om fødslen er meget personlig. Grundet det store udvalg er der stor chance for at du finder noget der passer helt perfekt på din smag. Der findes dog kun et eksemplar at plakaten, da der både er navn, fødselsdato, vægt, højde, og design og farver. Derfor er en fødselstavle en unik og helt fantastisk ting som er med til at mindes dagen, hvor et nyt menneske kom til verdenen. Har du lyst til det så er det en fødselsplakat du skal have fat i.

Skab din egen fødselsplakat

Der findes man forskellige designs og skabeloner at vælge i mellem, så du skal derfor gøre op med dig selv, hvilket design du godt kunne tænke til din fødselsplakat. Den kan være simpel, med neutrale pastelfarver, eller skal der være lidt mere knald på farverne? Det er helt op til dig. Du får også mulighed for at vælge, hvilke elementer der skal med på plakaten, det kunne være en panda, en kanin, en hund, måske stjernetegnet, det igen helt op til dig og det er kun fantasien der sætter grænser. Plakaten kan fås i flere forskellige størrelse, men den mest populære til børneværelset er dog 30x40cm.

Varm hjertet med en fødselsplakat

Fødselsplakater er en meget personlig ting og vil være med til at minde dig om den dag din lille guldklump kom til verdenen. Plakaten vil give værelset noget personlighed, samtidig med at den skaber stemning. Du kan hænge plakaten over barnets seng, og det vil du som forældre hurtigt finde ud af, hvilken forskel den gør. Er plakaten ikke til dig selv, så er en fødselsplakat perfekt som en gave til et par andre nybagte forældre. Du kan have gaven med på første barselsbesøg, til barnedåben, til 1-års fødselsdag eller bare sende den via posten. så skynd dig ind og gå på opdagelse i det store sortiment lige nu.