Hvis du ønsker at fastholde dine kunder er Facebook-retargeting en oplagt mulighed

Hvad er Facebook -retargeting?

Facebook -retargeting er en fleksibel og effektiv måde at få målrettet sine annoncer mod målgruppen, der tidligere har besøgt og vist interesse for din hjemmeside. Ved hjælp af en Facebook-pixel, som er et stykke kode vi sætter op mellem Facebook og din hjemmeside, kan vi registrere alle kunder, der har været på hjemmesiden, og derefter målrette tilpassede annoncer tilbage mod dem som har været inde at besøge din hjemmeside. En kunde kan have lagt en vare i indkøbskurven eller søgt rundt på webstedet, og det er for disse brugere, retargeting -annoncer vises for, da de er i en overvejelsesfase inden de vælger at købe produktet.

 

Der er mange trin, en kunde tager før der sker en konvertering. En beslutning tages normalt ikke ved første øjekast, men der er normalt en kunderejse af forskellige trin, som kunderne går igennem. Derfor er det godt at minde de personer, der har været på hjemmesiden om at vende tilbage, hvilket normalt fører til, at kunden ender i den sidste fase af deres kunderejse, og konverteringen er gennemført. Der kan laves en retargeting annonce mod personer, der har været på hjemmesiden, er registreret på nyhedsbrevet, tidligere kunder eller som har været på bestemte sider. Mulighederne er mange, og vi hjælper dig med at nå ud med dit budskab og få kunderne tilbage på din hjemmeside og få afsluttet deres transaktion.

 

Sådan hjælper vi din virksomhed med Facebook -retargeting

Hos Mack Media gennemgåes dine mål, der kan være relevante for din virksomheds retargeting -kampagner. Derefter vil der blive oprettet tilpasset annoncer baseret på det budskab, du vil formidle, uanset om det handler om en bestemt tjeneste eller generelt om din virksomhed. Vi mener, at et stort fokus bør være på at fange de kunder, der har vist interesse for din hjemmeside tidligere, og mener derfor, at Facebook -retargeting er en vigtig del af en marketingstrategi. Sammen med en specialist kan du udvikle en relevant strategi for din Facebook -retargeting for at give de bedst mulige resultater. Hos Mack Media er produktionsteamet med til at producerer interessant materiale for at vække interesse hos dine kunder, hvilket er altafgørende i den digitale marketing krig på de sociale medier.

 

Hvis du vil vide mere om processerne hos Mack Media omkring Facebook -retargeting, bør du klikke videre her og skrive dig op på vores kontaktformular, så vil vi uforpligtende meget gerne tage en samtale om hvordan vi kan hjælpe dig med din fremtidige strategi indenfor Facebook-retargeting.