Hvilket mc-udstyr har du brug for?

Der er dem, der foretrækker at sidde trygt lukket inde i deres bil, når de suser af sted på motorvejen, og så er der dem, som ikke kunne forestille sig andet end at mærke vinden trykke, mens de kører på deres motorcykel. Motorcykler kræver dog lige en tand ekstra udstyr, inden man kan sætte sig op og køre.

Hav sikkerheden i orden med en hjelm på hovedet

Ved du ikke, hvad der findes af mc-udstyr, fordi du er ny på området, kan du få et par forskellige bud på mc-udstyr her. Bl.a. er der hjelme. Disse giver nok sig selv, da man selvfølgelig skal være så sikker som muligt, når man sidder så frit som på en motorcykel. Du kan dog være dumdristig og modig at køre med en ikke-godkendt styrthjelm. Det er sjældent en god idé at gå imod loven og især ikke, når det er for din egen og andres sikkerheds skyld, at loven er til. Derfor vil du, hvis du vil holde dig på den gode side af loven og sikkerheden, have brug for en ordentlig og godkendt hjelm. De er typisk dyrere, men du vil til gengæld kunne få mest ud af dem i længden.

Vær varm og komfortabel med handsker på hænderne

Andet mc-udstyr er handsker. Man ser dem ofte i læder, da det også medvirker til et råt look, som mange gerne vil opnå, når de kører på motorcykel. Disse handsker kan have beskyttelse på både knoerne og selve fingrene. Man kan både anskaffe fingerløse handsker og handsker med fingre. Det kommer an på, hvor meget fri luft, man vil mærke. I det kolde halvår er handsker med fingre muligvis at præferere, mens de fingerløse er passende til sommeren. Nogle vil dog helst have handsker med meget mere foring og varme om vinteren, end man får ved blot at tilføje fingre.