Hvad skal du bære på løbeturen?

Vil du gerne være så parat og forberedt som muligt, når du skal ud på din næste løbetur, eller til din første skoledag efter sommerferien? Så vil du her få et par forslag til, hvordan du kan style dig selv og sammensætte det perfekte outfit til et par forskellige situationer.

Mærketøj

Uanset om din plan er at tage på løbetur eller at sammensætte et fedt udseende outfit til første skoledag, kan du gøre det ved at holde dig til blot ét mærke, fx Nike. Til din løbetur vil et par lækre og støttende løbesko fra mærket samt en sports-bh, t-shirt eller top derfra og et par Nike Pro-bukser eller -shorts sammen danne et både behageligt og pænt motionsoutfit. Du vil føle dig superklar til at løbe af sted i den friske luft med musik i ørerne. Til første skoledag eller en anden lejlighed, hvor du ønsker at gøre lidt ekstra ud af dig selv, er et Nike-outfit også relevant. Primært producerer Nike sweatpants, når det kommer til bukser. Selvom de måske ikke egner sig til et ekstravagant outfit, kan de bruges til et cool outfit. Ellers kan du nøjes med en basic Nike-trøje/-t-shirt, et par stilede Nike-sko og evt. en taske eller kasket fra mærket, hvorefter du parrer det med et par bukser fra et andet mærke.

Genbrug tøj

Det behøver dog ikke være mærketøj. Det skal man selvfølgelig kun bruge penge på, hvis man selv har lyst og føler, at det gør en personlig forskel. Du kan også vælge at basere dit outfit på, hvilke farver du elsker at sammensætte. Derudover skal du huske, at det ikke er tøjet, der definerer, hvor god dagen bliver. Det er dit humør og dine omgivelser, så har du ikke tid eller budget til at købe nyt, kan du sagtens genbruge fra skabet og få en mindst lige så god oplevelse.