Hold ferie i Danmark og få oplevelser for hele familien ved Jammerbugten

Alle ferier behøver ikke nødvendigvis at være på toppen af de italienske alper, på stranden under sydens sol eller i en pulserende storby. Inden for landets grænser findes der et væld af spændende oplevelser, som du kan tage hele familien med på, og her er noget for alle interesser og aldre.

Et af de områder i landet der har meget at byde på er Nordjylland. Her finder du området omkring Jammerbugten, hvor der er aktiviteter for alle i familien. Hvis I lige nu sidder og sveder over sommerferieplanlægningen, så behøver I ikke lede længere. Hvis I ønsker at gøre både klimaet og budgettet en tjeneste, så kan I her finde tre gode råd til familievenlige oplevelser i det nordjyske.

Hvis familien er naturinteresserede eller gerne vil have en anderledes oplevelse sammen, så lej en kano og sæt kursen mod Ryå. Her kan I ro gennem den smukke natur og prøve at spotte nogle af de mange fuglearter, der lever på egnen. Efter et par timer på vandet kan I spise frokosten langs åen.

I området omkring Jammerbugten går de ikke ned på vandaktiviteter, og der er rigeligt med grunde til at pakke badetøjet. Tag en tur i et af de mange badelande, som egnen gemmer på. Her er der både vandrutsjebaner til dem der ønsker fart eller varmvandsbassiner til dem der gerne vil slappe lidt af. I kan også køre ud til bugtens kyststrækning og tag en dukkert i det friske havvand.

Hvis familien er fyldt med dyreelskere, er der masser af oplevelser for dem. I området omkring Jammerbugten kan I opleve en dyrefarm, hvor I kan overnatte i shelter. I kan også opleve Jammerbugten på hesteryg og ride en tur langs vandet.