Hold din hund sund med det rigtige foder

29. december 2021

Sponseret indlæg

Det er udelukkende dig som ejer, der kan tage ansvaret for, om din hund får noget ordentligt føde. Den forkerte kost kan påvirke din hunds hud, pels, mave og alt muligt andet. Derfor kan du med fordel købe kornfrit hundefoder til din firbenede ven. Det kommer din hund til at takke dig for.

Hvis du ikke endnu har prøvet kornfrit hundefoder, så kan du prøve at holde øje med din hunds sundhed. Har den dårlig mave? Har den meget sart hud? Hvis du finder disse eller andre symptomer, så kan du omlægge hundens kost til kornfrit hundefoder og lægge mærke til, om ikke det kan gøre en forskel.

Mange forskellige varianter

Kornfrit hundefoder kommer i mange forskellige udgaver. Og det er der en god grund til. Der findes nemlig desværre en del hunde, der er intolerante over for visse fødevarer. Nogle hunde tåler dårligt lammekød, andre oksekød, nogle tredje grisekød osv. Derfor kan du få kornfrit foder i varianter med lam, oksekød, grisekød, fisk og mange andre slags. Det er en god idé at være opmærksom på, hvad der passer bedst til din hund. På den måde kan du være sikker på, at din hund bliver lykkelig for det nye foder.

Ekstra mange fordele ved kornfrit hundefoder

Udover det allerede nævnte så er der adskillige fordele ved kornfrit hundefoder. Én af dem, er din hunds vægt. Fedt og proteiner er noget af det, som hunde har allernemmest ved at fordøje. Så snart der kommer stivelse ind i billedet, så bliver det straks mere kompliceret. Stivelse og kulhydrater, som man næsten i alle korntyper, kan have en forfærdelig indvirkning på din bedste vens fedtdepoter. Det betyder også, at din hund bliver mæt på en anden og mere let facon, hvis du bruger kornfrit hundefoder. Der gælder den samme regel for dyr, som den gælder for mennesker. Jo flere kulhydrater jo tungere en mæthedsfornemmelse.

Og som det gælder for mennesker, så gælder det også for hunde, at kosten har indvirkning på humøret. Udover at kornfrit hundefoder kan have en positiv effekt på hundens blodsukker, så kan det også have en positiv indvirkning på din hunds humør. Når der er mindre fedt at forbrænde, når blodsukkeret er stabilt, når der ikke er hudgener eller dårlig mave, og når man har fået et blændende måltid mad, så er man også humørmæssigt mere tilbøjelig til at være stabil. Alt dette gælder også for din hund. Og derfor skal du prøve kornfrit hundefoder. For din og for Fiddos skyld.

Andre artikler

Smarte intelligente gardinløsninger – Alt du skal vide

Smarte intelligente gardinløsninger – Alt du skal vide

Hvad er fordelene ved intelligente gardinløsninger? Intelligente gardinløsninger er et godt valg for dem, der ønsker at skabe et behageligt miljø på kontoret. Disse løsninger giver dig mulighed for at styre lyset og temperaturen, så du kan skabe den perfekte...

Find alt du behøver til soveværelset i en sex shop

Find alt du behøver til soveværelset i en sex shop

I en sex shop i Danmark kan du finde alt, hvad du har brug for til at slippe dine fantasier løs og udforske dine seksuelle lyster. Fra vibratorer og dildoer til bondageudstyr og glidecreme - disse voksenbutikker har det hele. Med kyndigt personale til rådighed til at...

Derfor burde alle investere i cashmere strik

Kashmirstrik er et af de mest luksuriøse og eftertragtede materialer til modebrug. Kashmiruld, som kommer fra kashmirgeder, har længe været værdsat for sin usædvanligt bløde tekstur og varme. Det gør cashmere strik til et godt valg til koldt vejr eller når som helst...