Hold arbejdsflowet kørende med en industrivaskemaskine

Din virksomhed kan have flere grunde til at investere i en industrivaskemaskine. Måske driver du en virksomhed med mange kvadratmeter, der kører på døgndrift med et konstant behov for rengøring, fx et sygehus. Her skal du have et moppevaskeri med stor kapacitet, så der altid er rene mopper og mikrofiberklude til dine rengøringsassistenter. Her er professionelle industrivaskemaskiner et must.

Maskinerne kan også klare vask af uniformer

Hvis vi tager sygehuse som eksempel igen, er en industrivaskemaskine også aktuel, når de ansattes uniformer skal vaskes – hvis ikke tøjvask håndteres ud af huset. Altså kan en vaskemaskine med en industriel kapacitet være nødvendig ikke blot for rengøringen, men også for alle ansatte, hvis job kræver brug af uniform til dagligt. Her taler vi også om fx politifolk, vagter og kantinemedarbejdere.

Vælg den rette industrivaskemaskine til dit behov

Når du skal vælge den rette vaskemaskine til industri, er kapaciteten selvfølgelig det vigtigste at have for øje. For jo mere tøj der er plads til, jo hurtigere et arbejdsflow får du. Selvfølgelig bør du heller ikke undlade at skele til vand- og energiforbrug ved valg af vaskemaskine, for du kan finde en del variation på tværs af maskinerne, når det kommer til, hvor få ressourcer de skal bruge til jobbet.

Hav adgang til løbende service med i tankerne

Husk, at når du køber en vaskemaskine til industri, så er det ikke blot selve maskinen, du skal vælge med omhu. Adgangen til efterfølgende service er nærmest lige så vigtig, for hvis noget går i udu, så kan hele afdelinger lammes. Derfor har du brug for at vide, at du hurtigt kan få professionel service fra sælgeren, hvor de rykker ud med kort varsel og sørger for, at maskinen kommer op at køre igen.

Leverer sælger service landet over? Hvis ja, er de måske den rette at købe maskiner hos.