Her kan du læse

Silkeborg er en lille dansk by midt i det bakkede Søhøjland, beliggende ved Silkeborg Sø. Silkeborg blev i 2007 kåret som Kulturby. Silkeborg har over 500 kilometer vandkant og 300 kilometer afmærkede vandrestier, hvilket gør byen perfekt til coronasikre aktiviteter. Der er intet bedre end at udforske Silkeborgs smukke natur sammen med familien eller vennerne! Og der er masser af oplevelser, som man ikke må gå glip af. Omgivet af bakker kommer du gennem skov efter skov – med så mange træer, at du næsten kunne glemme, at Silkeborg faktisk er en by! Læs mere her.

Silkeborgs centrum kan se anderledes ud end andre af sin art, hvis man er vant til moderne byer. Silkeborg er en by med en lang historie, og bygningerne i Silkeborg giver dig et indblik i, hvordan folk levede helt tilbage i middelalderen. Du kan prøve kræfter med Silkeborgs 40 kilometer lange Himmelbjerg-rute, Silkeborgs 70 kilometer lange trækstien-rute, der følger Gudenåen, eller Silkeborgs 50 kilometer lange Hærvej-rute. Der er vandreruter for enhver smag. Prøv Silkeborgs 40 kilometer lange skytte-rute. Silkeborg er kendt som Danmarks Jagt- og Fiskerby, men Silkeborg.

Silkeborg byder på meget mere end bare jagt og fiskeri. Silkeborg er også hjemsted for Silkeborg Kunstmuseum, som udstiller malerier fra både moderne danske og internationale kunstnere. Så når du er i Silkeborg, må du ikke gå glip af at opleve Silkeborgs uendelige natur! Silkeborg ligger ved Silkeborg Sø, hvor Silkeborg møder Ry. Her kan du nyde aktiviteter som kanosejlads eller kajaksejlads. Silkeborg er kendt som Danmarks Jagt by på grund af de mange jagtmuligheder i den smukke natur – i skove, søer eller heder. Du kan også finde fremragende fiskeri i regionen, hvor du vil opleve fantastisk fiskeri i åer som Gudenåen.