Guide: Sådan kommer du hjem med den rette shaker

29. oktober 2020

Reklame

Sponseret indlæg

Hvad er en shaker? Hvordan virker den, og hvorfor er den så svær at skille ad? Er alle spørgsmål, der ofte popper op i forbindelse med køb af shakere. Er det desuden nogle spørgsmål, du selv har gået og grublet over? Så er du altså kommet til det helt rette sted. Lige her får du nemlig en lille guide til shakers, så du har mulighed for at vurdere hvilken shaker, der er det bedste valg for dig. Har du dog allerede forelsket dig i én? Mangler du blot at finde det billigste sted at købe den? Så finder du den med garanti den lækre shaker til en favorabel pris lige her.

Hvad er en shaker og hvad kan den bruges til?

For at besvare det første spørgsmål: En shaker er et stykke metal, du kan bruge til både at nedkøle din drink samt ryste den sammen. Skal du desuden bruge din shaker korrekt, skal du fylde den med isterninger først. Det er nemlig disse, der sørger for, at din drink bliver nedkølet. Herefter kan du fylde alle ingredienserne i din shaker og ryste dem sammen. Det er dog vigtigt at notere, at du ikke må fylde sodavand eller danskvand i din shaker. Kuldioxiden i disse drikkevarer vil nemlig få din shaker til at eksplodere, og det resulterer i et værre svineri.

Shakere kommer i en lang række forskellige modeller og typer, og derfor får du lige her også et par gode råd til, hvordan du sporer dig ind på den shaker, der matcher netop dine ønsker og behov.

3 forskellige shakere

Du har blandt andet mulighed for at vælge mellem en boston shaker, en tredelt cocktail shaker, en todelt cocktail shaker og en speed shaker. En boston shaker består typisk af to dele metal, og derfor er den også perfekt til dig, der blot ønsker at køle din drink hurtigt ned, idet isterningerne hurtigt kan afgive kulde til metallet.

En tredelt shaker er derimod god til nybegyndere og kvinder med små hænder, idet en sådan shaker nemlig ikke fylder så meget i hånden. Det gode ved disse shakere er også, at de har en indbygget strainer. Således skal du ikke balancere med for mange ting ad gangen.

Den todelte shaker er ligeledes god til kvinder med små hænder, fordi den er mindre end en boston shaker. Den er ligeledes meget nemmere at holde sammen på.

Andre artikler

Kom i form derhjemme med trx træningsudstyr

Kom i form derhjemme med trx træningsudstyr

Går du med en drøm at blive fit og komme i god form? Er du til gengæld ikke særligt vild med fitnesscentre? Måske du finder dem grænseoverskridende? Er du af netop den grund på udkig efter noget træningsudstyr, så du i stedet kan træne effektiv hjemmefra? Så er du...

Mini a Ture – børnetøj dit barn selv ville vælge

Mini a Ture – børnetøj dit barn selv ville vælge

Mini a Ture er et dansk børnetøjsbrands, der blev lanceret helt tilbage i år 2002. Brandet startede op med klar drøm om at blive til et fashionbrand til børn, som børnene selv kunne lide. Det skulle altså ikke blot være forældrene, der skulle blive forelsket i deres...

Sådan får du en sundere og gladere hund med Acana hundefoder

Sådan får du en sundere og gladere hund med Acana hundefoder

Acana betyder rene animalske proteiner og fedtstoffer. Din hund er i bund og grund et rovdyr, og derfor er den altså ikke lavet til at spise vegetabilske stoffer. Af netop den grund findes der i Acana hundefoder heller ingen vegetabilske stoffer. Nej, det indeholder...