Guide: De her reoler skal du bruge til dit nye lager

Står du over for at skulle sætte et lager op, så er det faktisk mange ting, du skal have. At du får de rette reoler er vigtigt, så du ikke ender med at fylde lageret op med simple pallereoler, hvis du har brug for en mere fleksibel løsning som klassiske universalreoler eller plukreoler. Eller en på anden måde specialiseret løsning som grenreoler. Hvilke typer reoler skal du så bruge hvor? Læs med her.

Tjek grenreoler hos MAS-Høvik

Ønsker du at se de forskellige typer reoler til lager med dine egne øjne, kan du fx gøre det hos MAS-Høvik inde på MAS-Hoevik.dk. Her har de bl.a. grenreoler med pulverlakeret overflade, der leveres i den størrelse, kunden har behov for. Om du skal bruge meget eller lidt plads til at opbevare aflange emner som planker, rør eller stålstænger kan der altså tages hensyn til, så du får den rette løsning.

Isenkræmmeren skal bruge plukreoler

Har du fx en isenkræmmer kørende, hvor du har brug for plads på hylderne til forskellige produkter, så vil de være plukreoler eller universalreoler, der er den rette løsning for dig. Disse lagerreoler kan du få med lukkede endegavle og lav eller høj hyldehøjde. Fælles for alle plukreoler og universalreoler er, at de gør det nemt at opbevare, organisere og få fat i varer eller gods med let til medium vægt.

Pallereoler til optimal pladsudnyttelse

Pallereoler er selvfølgelig til at sætte paller op på, og de kan dimensioneres efter lige dine behov. Du kan få pallereoler, der er mobile, kommer med palleudtræk eller tillader dybdestabling med eller uden shuttle (der er en radiostyret vogn, der lagrer og henter paller i dybden ved at køre ad et spor).

Svært er det altså ikke at finde pallereoler, der gør det muligt at udnytte pladsen optimalt.