Gør din garderobe parat til enhver lejlighed

Det kan være en udfordring at skabe en garderobe, der indeholder tilstrækkeligt tøj til alle lejligheder. Indimellem bliver man træt af sit tøj, eller man har ikke lyst til at bruge penge på tøj, som man kun sjældent vil bruge, fordi det er til helt specielle arrangementer.

Et tøjmærke til hver situation

En løsning på det problem er at finde et tøjmærke, hvor tøjet både kan egne sig til hverdagsbrug og andre, mere festlige eller formelle lejligheder. Da er den næste udfordring blot at finde dette tøjmærke, for det er langt fra alle tøjmærker, der har så multifunktionelle designs. Et eksempel på et mærke, hvis kendetegn er, at det egner sig til både fest, formalitet og hverdag er second female. Second female har tøjkollektioner, som tiltaler mange forskellige kvinder, fordi der er et stort udvalg og forskelligartede, men stilrene, designs.

Udfordr dig selv

Hvis du altid bruger en trøje på en bestemt måde sammen med kun ét par bukser fra din garderobe, fordi det er et outfit, du føler dig tryg i og ikke behøver spekulere nærmere over, kan det være en af grundene til, at du finder din garderobe mangelfuld.

Mange gange er det nemlig slet ikke nødvendigt at tilføje nye items til garderoben; tøjkriserne skyldes bare, at man har sat sig for fast på anvendelsen af det tøj, man i forvejen har. Det kan være, at du har en bluse, der aldrig har været båret med en blazer udover eller med en nederdel til af den grund, at du kun har brugt den i hverdagen. Dog kan det være netop, hvad der skal til, for at omdanne blusen til festpassende. Derfor er det vigtigt at turde vove sig ud på ukendte territorier.

Det værste, der kan ske ved at udfordre sin fashionsense, er, at det ser dårligt ud, og at du så må prøve noget andet.