Gode råd: Sådan bliver du klar til et klinikbesøg

Tænker du på, at du gerne vil have en behandling eller operation på en klinik? Tænk dig godt om, før du beslutter dig. Læs her om nogle gode råd til, hvordan du kan planlægge dit besøg og overveje din situation.

Konsultér en speciallæge, der er ekspert på området

Først og fremmest er det altid en god idé at undersøge, hvilken klinik og behandling du vil have. Bliv klogere på forskellige muligheder, indgreb og risici. Hvis du eksempelvis godt kunne tænke dig større bryster, så bør du sætte dig ind i implantattyper som f.eks. motiva implantater.

For at skabe de bedste forudsætninger for at være klædt på til valget om en operation bør du sørge for at få en tid til konsultation. Du kan kontakte forskellige speciallæger, der er eksperter på eksempelvis skønhedskirurgi. Bliv informeret hele vejen rundt: Har de erfaringen, der skal til, er det motiva implantater eller andre slags, de fører?

Du kan spørge om, hvad du kan forvente af det færdige resultat med f.eks. motiva implantater m.m. Det kan være en god idé at efterspørge billeder af resultater, som klinikken har udført.

Følg din mavefornemmelse. Fra konsultationen vil der være en rum tid, hvor du har mulighed for at overveje, om du skal gå igennem med operationen. Den tid bør du bruge til grundigt at overveje situationen.

Vær ikke alene

Tag gerne en ven eller et familiemedlem med til eksempelvis konsultationen, eller som kan sidde i venteområdet på klinikken under forløbet. På den måde har du en med, som kan give dig støtte og et ekstra øre til de informationer, du får. Efter operationen er det måske også rart, at der er en, når du vågner fra narkose eksempelvis.

Din bekendte kan også stå for transporten til og fra klinikken. Det kan være, at du ikke er i stand til at køre bil efterfølgende.