Giv din restaurant et lækkert look med de rette bordplader

Restauranter lever og dør ofte på deres tema. Hvor det at få en elitesmiley og gøre dig bemærket for dine lækre retter, lave prisklasse og gode service er fire parametre, du kan skrue på for at give din restaurant en større chance for at overleve, så er restaurantens indre og ydre indretning også vigtige at have in mente. Fx skal du ikke være ligeglad med de bordplader til restaurant, du vælger.

Vil du tjekke forskellige typer bordplader, så se her.

Hvilken stil går du efter?

Stilmæssigt er det selvfølgelig vigtigt at vide, om din restaurant skal være et simpelt fastfoodsted, som folk ikke klæder sig fint på eller bestiller bord i god tid for at møde op til. Hvis du bare kører en burgerjoint, kan du sagtens bruge simple kvadratiske bordplade med mørkt understel. Disse borde har den fordel, at de kan stilles op ad hinanden uden problemer, så større selskaber kan forsamles.

Bordplader til restaurant i melamin eller egetræ?

Melamin er et fint materiale til fastfoodrestaurantens borde, men hvis du ønsker borde, der stråler af elegance, skal du vælge en træsort som eg – gerne med et råt look, hvis du ønsker frisk stemning i stedet for noget mere opstyltet. Egetræ kan alt efter den behandling, det har fået, antage farver som sort, skiftende nuancer af grå og lækre cognacbrune farver – så du finder nemt én, der passer.

Kan bordet stå udendørs?

Om bordene kun skal stå indendørs, eller om de skal kunne stå udendørs i let nedbør, skal du også have med dine overvejelser. Den lette løsning er bordplader i rustfrit stål, da de kan klare næsten hvad som helst, vejret smider efter dem. Men stål er koldt og kedeligt, så hør om dine alternativer hos en forhandler af inventar til restauranter. Tit og ofte har de en løsning, der passer til dine behov.