Gik din bil ikke igennem det seneste bilsyn? Det kan du gøre

Har din bil lige været til bilsyn, og gik den ikke igennem? Det er en helt vildt ærgerlig følelse, man står tilbage med – for hvad så nu? Der er mange, der ikke er klar over, hvilke muligheder der så foreligger. Derfor får du her et par gode bud på, hvad du kan stille op, hvis din bil ikke gik igennem det seneste bilsyn.

Kan det betale sig at udbedre fejl og mangler?

Der er rigtig mange, der vælger at tage bilen til et omsyn. Det vil sige, at du har et vist antal dage til at udbedre de fejl og mangler, der end måtte stå i vejen for, at din bil kan gå igennem syn, og de skal være udbedret inden omsynet.

Skrot din bil og få en attraktiv skrotpræmie for den

Hvis det ikke kan betale sig for dig at reparere din bil, er et omsyn ikke en fordelagtig løsning. I stedet bør du overveje, hvorvidt det er på tide at skrotte din bil. Der findes bilskrot flere forskellige steder i landet, hvor du nemt og bekvemt kan skrotte din bil og få en attraktiv skrotpræmie til gengæld.

Er du utilfreds med synsrapporten?

Det hænder af og til, at bilejere ikke er enige i eller tilfredse med de afgørelser, værkstedet er kommet frem til i synsrapporten. I tilfælde af at du ikke kan forstå, hvorfor din bil ikke gik igennem syn, er det altid en god idé at tage en snak med værkstedet.

Hvis du på ingen måde kan komme til enighed med det pågældende værksted, er der altid mulighed for, at du kan gå videre med din klage til Færdselsstyrelsen. Hvad det ellers indebærer at indsende sådan en klage, det kan du læse mere om hvordan og hvorledes på Færdselsstyrelsens hjemmeside.