Fugtmaske – forkæl din hud med vitaminer og nærende ingredienser

Ønsker du at give din hud et fugtboost? Leder du efter en lækker maske, der giver dig alt det, som din hud skal bruge? Så bør du tage et kig på en fugtmaske.

En fugtmaske giver pleje til ansigtet, som skaber en optimal fugtbalance for din hud. Uanset om du har tør hud eller blot trænger til et fugtboost, er en fugtmaske det helt rigtige valg. Det er altså den ultimative selvforkælelse, som du kan bruge på en daglig basis og opleve en friskt og skinnende hud.

Hvis dette lyder som noget for dig, så finder du her den perfekte fugtmaske.

Sådan anvender du en fugtmaske

Du bør altid bruge fugtmaske på nyrenset hud. Herefter påføres et tykt lag af masken på huden, som du kan lade sidde på huden i 20-30 min., hvor huden får lov til at optage produktet. Derefter kan du vaske masken af med lunkent vand. Du kan også vælge at lade din fugtmaske sidde natten over som en tyk natmaske, hvor huden får lov til at optage næringen fra masken hele natten igennem. Så skal du bare vaske huden ren om morgenen, hvor du vil opleve, at din hud er helt gennemfugtet og blød. Uanset hvordan du ønsker at bruge din fugtmaske, kommer din hud til at elske dig for det.

Derfor bør en fugtmaske altid være en del af din hudplejerutine

Alt hud har godt af ekstra fugt, da det kan være med til at holde en optimal fugtbalance – og faktisk forhindre olieret hud. En fugtmaske er altså helt ideel i de fleste hudplejerutiner. Derudover indeholder den mange nærende og naturlige ingredienser, som beriger huden. Blandt andet Vitamin E, som er en kraftfuld antioxidant, der virker beskyttende, helende og fugtgivende. Den indeholder også ekstrakt af rødalger, som har et væld af gode egenskaber. De er rige på antioxidanter, vitaminer, essentielle fedtsyrer og proteiner, og så virker de opstrammende og eksfolierende. Derudover kan du med stor fordel vælge en fugtmaske uden parfume og parabener. Der er altså mange gode grunde til at tilføje en fugtmaske til din hudplejerutine.