Friske og sunde medarbejdere? Få lækker frugt leveret direkte til kontoret

Der er ikke nogen tvivl om, at frugt er sundt, og at det er en vigtig del af en god og varieret kost. Derfor anbefales det, at du og alle andre skal spise 6 stykker frugt eller grønt om dagen som en del af din diæt.

Den store mængde frugt anbefales, fordi frugt indeholder store mængder af kostfibre, mineraler og andre gode ting, hvorfor daglig frugt kan være med til at forebygge forskellige seriøse livsstilssygdomme.

Netop derfor er det også en god idé for dig som virksomhed at sørger for, at dine medarbejdere har adgang til frisk frugt hver dag. De fleste menneske bruger halvdelen af dagen på deres arbejde, og arbejdstimerne er derfor også en vigtig del i forhold til den kost, som dine medarbejdere indtager hver dag.

Ved at tilbyde frisk og lækker frugt giver du alle medarbejdere en lækker og sund snack i det daglige, mens du på samme tid er med til at underbygge en sund livsstil hos dine medarbejdere. Det er ikke kun en god idé ud fra et moralsk perspektiv, for sunde medarbejdere er også godt for bundlinjen i din virksomhed.

Sunde medarbejdere er mere produktive, mens de også bliver mindre syge, hvorfor du kan være med til at minimere risikoen for at skulle betale for sygedage eller længere sygemeldinger.

Hvordan får du frisk frugt i virksomheden?

En frisk frugtordning til virksomheden er den bedste måde for dig at sørge for, at både du og dine medarbejdere får nok frugt i det daglige. Firmafrugt er en smart ordning, som leverer frugt til firmaet på jævnlig basis, så der altid er frisk frugt lige ved hånden i løbet af en arbejdsdag.

Frugtkurve og frugtkasser leveres direkte ind på dit kontor, så du aldrig selv skal tænke på at sammensætte et sundt og varieret udvalg af frugt til dine medarbejdere.