Forkæl dig selv med et par timers velvære

Der er rigtig mange af os, der gennemlever en meget travl hverdag, hvor vi løber fra den ene aftale til den anden. Det betyder, at der ikke altid er timer nok i døgnet, og derfor er vi nødt til at gå på kompromis nogle steder. Og ofte ender det med at være hos os selv, hvorfor vi ikke får nydt den forkælelse, som vi fortjener.

Det er for eksempel noget, der gør sig gældende med den lille hverdagsluksus, der er forbundet med personlig pleje – derfor er det måske tid til at gøre noget ved det nu.

Husk den gode ansigtsmaske

Hvis det er noget, som du synes, der lyder som værende en god ide, så handler det for dig om at gøre det hele klart. Du bør gøre klar til at tage et langt og varmt bad, mens du behandler din hud med diverse skrubbeprodukter. Herefter bør du behandle dit hår, således det også bliver smukt og glansfyldt og får den næring, som det behøver. Og så skal du bare finde dig en god bog, som du kan nyde, mens du læner dig til rette i din favoritstol med en god ansigtsmaske på.

Slut af med fugtgivende cremer

En sådan skal nemlig sidde i et stykke tid, således det sikres, at den kommer helt ned i dybden på din hud og giver dig den pleje, som du har behov for. Efterfølgende vil din hud i ansigtet føles som fornyet, og du vil straks være frisk til at gribe hverdagen igen.

Når du tager din ansigtsmaske af, så sørg for at gøre det med lunkent vand og rens gerne huden med for eksempel en rensemælk. Slut din behandling og et par timers velvære med fokus på dig selv af med en god creme til både ansigt og krop, som giver masser af fugt.