Forebyg mikroorganismer i tanken med marinediesel

Marinediesel er diesel, der ikke er tilsat biodiesel. Og vælger du desuden at tanke med marinediesel, kan du være helt sikker på, at der ikke er stoffer i dit brændstof, der giver grobund for bakterier. Og det vil sige, at du nemt og hurtigt kan slippe af med de mikroorganismer, der ellers har valgt at bo i din bådtank. Det er nemlig mikroorganismer, der kan medføre, at motoren pludselig bryder sammen. Og det er vigtigt, at du forebygger deres tilstedeværelse, for først går de ubemærket hen, men senere har det fatale konsekvenser for din båd. Med en yderst lille indsats kan du dog hurtigt løse problemet. Lige her kan du læse meget mere om, hvordan du løser det, men du kan ligeledes gå på opdagelse i et stort udvalg af marinediesel.

 

Hvorfor skal jeg bruge marinediesel?

Du har sikkert hørt om dieselpest før, og det er ikke ligefrem noget, der fremkalder positive associationer. Men når det så er sagt, så er en lille smule vand faktisk mere end nok til, at processen kan blive sat i gang. Dieselpest opstår nemlig oftest ved kondens, forurenet diesel eller uforsigtighed ved tankning. Og lægger vandet sig i bunden af din tank, vil mikroorganismerne begynde at formere sig i det grænselag, der er mellem vand og diesel. Det gælder især i varme klimaer eller i de varme sommermåneder, og jo længere tid, der går, før du får gjort noget ved det, jo mere vil dieselpesten brede sig. Du kan dog nemt og hurtigt komme problemet til livs, hvis du blot sørger for at tanke marinediesel på din båd.

 

Køb marinediesel online

Marinediesel er altså ikke fortyndet med planteolie, og derfor kan du også være sikker på, at det er et brændstof, der ikke fremmer væksten af dieselpest. Ønsker du dog at være helt sikker på, at din forebyggelse af dieselpest er effektiv, kan du med fordel tilsætte nogle additiver til din marinediesel. Og er du nu blevet interesseret i at anvende marinediesel i stedet for almindelig diesel? Så skal du blot følge linket øverst i artiklen. Har har du nemlig mulighed for at købe marinediesel online hos nogle, der ved, hvad de har med at gøre!