Ford Kuga samler det bedste fra to verdener

Der har været en stor udvikling i forhold til at passe på miljøet i de sidste år. Der har været et meget stort fokus på at nedsætte vores årlige CO2-udslip. Det har fået rigtig mange til at handle, og det er også endt ud i at man har lavet rigtig mange tiltag som skal hjælpe med dette, så man inden 2030 har nedsat CO2-udslippet med 70%. Dette kræver en masse fra rigtig mange, og det har også fået bilproducenterne til at handle. De ville nemlig også få en bøde, hvid de ikke levede op til de krav. Derfor har der været en stor udvikling indenfor hybridbiler. Det har man fordi man samler det bedste fra to verdener. Det vil altså sige at den køre mere miljøbevidst end en normal benzin bil, og kan køre længere end elbilen. Det store problem med elbiler på nuværende tidspunkt er at de er meget dyre at producere, og ikke kan køre særlig langt.

Ford Kuga – Optimer din hverdag

Ford har dermed lavet en ny plug-in hybrid der hedder Ford Kuga. Denne model samler det bedste fra de to verdener. Fordelen ved en plug-in hybrid fremfor de to andre muligheder er at den har et større batteri, som betyder at den kan køre på ren el op imod 50 km. Du kan køre mere økonomisk bevidst, da du kan spare en del omkostninger ved ikke at skulle tanke op, men derimod køre de mindre ture på ren el. Den nye Ford Kuga er også rigtig praktisk, da den kører lige så godt inde i byen som den gør ude på landevejen. Den nye avancerede teknologi betyder også at du får en innovativ sikkerhedsteknologi. Active City Stop hjælper dig i hverdagen med at undgå uheld på vejen, og sådan at du kommer nemt igennem byens travle og kaotiske tidspunkter. Systemet har blandt andet den egenskab at det kan bremse automatisk, hvis bilen foran laver en pludselig bremsning. Den har også Blind Spot, som er et system som overvåger de blindevinkler, og udsender en varsel hvis den opdager noget mistænksomt.

Mange fordele ved din Ford Kuga

Som du kan høre er der mange fordele ved den nye Ford Kuga model. Men der er flere. Den har plads til hele familien. Bilens sæder på bagerste række kan også ligesom dem foran ændres individuelt, så alle får en god oplevelse. Ford har også et samarbejde med B&O som giver dig den bedste lyd, som man kunne ønske sig.