First Floor CPH har med sikkerhed en glasvæg til bad eller en New Yorker brusevæg til dig

Hos First Floor CPH bliver du præsenteret for et både stilfuldt og elegant udvalg af stålmøbler og -inventar, der går godt i spænd med moderne indretning. Tag f.eks. et kig på en New Yorker brusevæg eller en glasvæg til bad, og tag indretningen i badeværelset til nye højder. Disse smarte vægge er nemlig designet til at fungere som enhver anden badeværelsesvæg, samtidig med at de bidrager til at skabe en følelse af rummelighed og til at sprede lys.

Indret badeværelset med en New Yorker brusevæg

Den unikke New Yorker brusevæg, du finder hos First Floor CPH, består af en kombination af glas og stål, der får det bedste frem i begge materialer. Det lyder måske som et atypisk materialevalg til brug i vådrum, men den danske virksomhed får det virkelig til at fungere. New Yorker brusevæggen fungerer på samme måde som en almindelig brusevæg, men den skaber en særlig følelse af rummelig, da den ikke lukker hverken lys eller verden ude. Du kan naturligvis vælge at bestille brusevæggen med matteret glas, hvis du ønsker mere privatliv, men det giver ikke den samme indelukkede følelse, som solide vægge kan give. Der anvendes som udgangspunkt rustfrit vinkelstål til alle de forskellige New Yorker brusevægge, du finder på

firstfloorcph.dk, da det kan tåle det fugtige miljø, der er på badeværelset. Det er også muligt at vælge en løsning med messing, der de seneste år har fundet vej tilbage i de danske hjem – særligt på badeværelset. Alle de forskellige vægtyper kan desuden bestilles med en særlig nano-behandling, gør det nemmere at holde væggen fri for kalk.

Bestemt selv detaljerne med denne glasvæg til bad

En glasvæg til bad fra First Floor CPH kan på den måde blive en god investering, der bidrager både til indretningen på badeværelset, og til at du kan få en god oplevelse til daglig – både når du skal bruge brusekabinen, og når du skal rengøre den. First Floor CPH går nemlig op i at skabe design, der fungerer på rigtig mange planer. Derfor tilbyder de også kun gennemtænkte løsninger, og de hjælper dig gerne med at komme helt på plads. Bestiller du en glasvæg til bad hos dem, påtager de sig gerne hele opgaven lige fra at designe din nye glasvæg til bad, til at lave plads i den eksisterende væg og videre til at opsætte glasvæggen og slutfuge. På den måde kan du være sikker på, at din nye glasvæg til bad er skræddersyet i forhold til netop dine behov og installeret efter alle kunstens regler.

På www.firstfloorcph.dk kan du læse meget mere om den danske designvirksomhed og producent, deres mange produkter og de mange muligheder, du har, hvis du vælger at handle hos dem. Her går flot design og holdbare materialer nemlig hånd i hånd, og du kan altid selv tilpasse detaljerne, så det matcher din stil, din indretning og dit hjem.