Find Savage Gear til fisketuren hos Effektlageret

Bliv klædt godt på til fisketuren hos Effektlageret i Horsens. Effektlageret er både en fysisk butik og en webshop, som er fyldt op med alt fra Savage Gear til Garmin marineudstyr. Deres store udvalg hjælper derfor dig med at få så meget som muligt ud af din hobby — til yderst konkurrencedygtige priser!

Savage Gear fra Effektlageret er fiskegrej i høj kvalitet

Savage Gear er bestemt ikke til at komme uden om, når det gælder kvalitetsudstyr under kategorien fiskegrej. Effektlageret forhandler derfor Danmarks absolut største udvalg af fiskegrej fra dette populære danske mærke. Mads Grossel, der står bag Savage Gear, har gennem sit store kendskab til predatorfiskeri udviklet et varieret sortiment af alt fra spinnere til jerkbaits. Woblere, shads, jigs, gummidyr og hardbaits er dog også at finde i det store katalog, og de er alle prydet med det ikoniske logo, der kendetegner Savage Gear og deres høje kvalitet. Kendte produkter fra Savage Gear omfatter blandt andet deres ultrarealistiske agn. Tag bare en Savage Gear Line Thru Sandeel, der gennem sine utrolige detaljer og forførende design, imiterer både bevægelse og adfær hos tobis, og får predatorfiskene til at bide på med stor succes. Dette agn svømmer nemlig med hovedet lidt oppe i en slank S-kurve — præcis som en levende tobis.

Din båd er klædt godt på med Garmin marineudstyr

Garmin marineudstyr er en anden type produkt, der ikke bare hjælper dig på fisketuren, men også fås i et stort udvalg hos Effektlageret. Garmin marineudstyr dækker blandt andet serierne Striker, Echomap og GPSmap, der alle kan lidt af hvert. Udvalget omfatter alt fra skærme, tranducers, kabler, radere, vindpakker og lignende. Striker-serien er for eksempel en del af udvalget af Garmin marineudstyr, der er perfekt til fiskerfolket. Ved hjælp af et ekkolod fra netop denne serie, har du nemlig mulighed for at tegne dine egne søkort, hvilket er en stor hjælp for professionelle fiskeentusiaster. Tag bare en Garmin Striker Plus 4, der bruger sin indbyggede og ekstremt følsomme GPS til at finde og fastholde din position overalt på vandet. Garmin echomap-serien dækker både hav og sø, hvis du tilkøber Garmins G3 kort, og er derfor ligeledes et godt valg til alle former for fiskerimiljø. Effektlageret er altså helt igennem tossede med Garmin marineudstyr, og de forhandler derfor også flere pakkeløsninger, sådan at du kan købe en samling af produkter, der er tilpassede netop dine behov. Disse gør det mere overskueligt for dig at sammensætte produkter fra udvalget af Garmin marineudstyr, sådan at de passer dig, uanset om du befinder dig i en motorbåd, sejlbåd eller toptunet fiskemaskine.

Få prismatch på Savage Gear, Garmin og resten af det store udvalg, når du handler hos Effektlageret eller på www.effektlageret.dk. Dette betyder, at prisen altid matches, hvis du finder produktet billigere andetsteds.