Find en juledug og juleserviet hos Langkilde & Søn

Til jul vil de fleste gerne have et pænt opdækket bord, flot pynt og lækker mad. Langkilde & Søn kan hjælpe med pynt, da de kan tilbyde utroligt flotte duge og servietter. Du kan finde en juledug og juleserviet fra Nordic Way of Celebration, der er utroligt flotte og simple i design. De passer derfor ind i alle danske hjem.

Få en juledug med flotte broderier fra Langkilde & Søn

En juledug kan ikke undværes på de danske juleborde, og dug i høj kvalitet er uden tvivl at foretrække. Langkilde & Søn har den rette juledug til dig, der trænger til flotte motiver eller en helt simpel farve. En af deres juleduge er en hel rød farve, der passer alle stel. Den er helt sikkert god til julen, da det er en typisk farve, der bliver brugt i julepynt. Det betyder dog ikke, at du ikke kan bruge denne juledug til andre anledninger. Da den netop kun er rød uden motiver, kan du sagtens bruge den til fødselsdage og andre sjove begivenheder. Der er dog også juleduge, der matcher mere specifikt til jul, som har et flot broderet julemønster. Sådan en juledug kan vælges i to størrelser. Alle dugene er lavet i flagstof og kan vaskes i maskinen. Du kan tage ind forbi www.langkilde-flagfabrik.dk og se deres pæne udvalg.

Gør det lettere med en juleserviet, der kan vaskes

Til julebordet hører selvfølgelig også en juleserviet til, og det kan Langkilde & Søn også hjælpe med. De har nemlig juleservietter fra deres eget mærke Nordic Way of Celebration. Der er et bredt udvalg af juleservietter, som gør det muligt for dig at blande og matche dem præcis, som du har behov for. Vil du gerne have en juleserviet, der har et julehjerte, en guldstjerne eller en sukkerstok? Det, og mange andre broderier, finder du på siden. Du kan vælge én af hver, så hver person, der sidder ved bordet, har et andet motiv end den, de sidder ved siden af. Det kan gøre julebordet lidt mere personligt og unikt. Der er dog intet i vejen for, at du vælger juleservietter med samme motiv. Der er rig mulighed for at finde en juleserviet, der kan bruges hos dig. Det bedste er uden tvivl, at de er genanvendelige og lavet i flagdug. Det betyder, at de sagtens kan maskinvaskes, så du hurtigt kan få dem rengjorte efter brug.

Langkilde & Søn har siden 1938 produceret flag og er endda Kgl. Hofleverandør. Deres flag, duge og servietter er altså derfor i utrolig høj kvalitet fyldt med gode traditioner.