Find Diapro til hunde hos Dyrlægens Gård

Med hund er det selvfølgelig vigtigt, at du på bedste vis tager dig af den, så både du og hunden har det godt. Hvis du vil sørge for, at din hund får den noget at spise, der vil falde perfekt i dens smag, så bør du besøge Dyrlægens Gård. De har alt fra Diapro og sårrens til hundens små sår.

Dyrlægens Gård tilbyder Diapro til din hund

Nogle gange er det foder, du køber ikke helt nok for din hund. Søger du noget tilskud til almindeligt foder, så er Diapro helt sikkert en mulighed. Dyrlægens Gård har Diapro til både store og små hunde samt katte. Tag endelig et kig på Diapro, uanset hvilken hund du har, for det kan bruges til forskellige racer. Diapro fås i flere forskellige varianter, der blandt andet inkluderer en paste, der kommer i en sprøjte. Sprøjten er en alternativ måde at fodre hunden med kosttilskuddet. Det kan også være, det er den eneste måde, du kan få overbevist din hund om at spise Diapro. Tag ind forbi dyrlaegensgaard.dk, hvis du har brug for foder eller kosttilskud til din hund.

Få sårrens til hunde fra den dyreglade forhandler

Til små ridser eller revner på hunden findes der produkter, som du kan anvende. Et af dem er sårrens til hunde. Det er også noget, du finder hos Dyrlægens Gård. Ofte kommer sårrens til hunde som spray, der kan sprøjtes på rifterne som alternativ til at smøre det ud som en creme. Det kommer selvfølgelig helt an på hunden, der måske ikke har et problem med det. Er det dog svært for dig at bruge sårrens til hunde som spray, så bør du være sikker på, at din hund ikke får øje på den. Hos Dyrlægens Gård finder du sårrens til hunde fra Cothivet og EffiClean, der har to varianter. De fås i flere størrelser, så alt efter om det er til din egen hund eller du har en kennel, en hundedagpleje eller noget helt andet, kan du vælge den passende størrelse. Du finder dog også mange andre plejeprodukter til hunde, som bl.a. flåttang og FURminator kamme til både langhårede og korthårede hunde. Du bør tage ind forbi www.dyrlaegensgaard.dk, hvis du mangler sårrens til hunde.

Dyrlægens Gård gør, hvad de kan for at tilbyde alle mulige produkter til hunde og andre dyr. For dem er det passionen for dyrene, der driver værket. Så du kan være sikker på at blive mødt med forståelse, når du kontakter dem.