Find den perfekte fødselsdagsgave til vennens småbørn

Bliver du inviteret til børnefødselsdag for voksne, skal du have den rette gave at give til forældrene, som så kan give den til barnet. Hvad giver du i grunden andres børn i gave? Du skal ikke bruge for mange penge på en gave, for det er mærkeligt. Hvis du ikke kender barnets interesser, skal du heller ikke begynde at give det actionfigurer eller spil. Småbørn kan du altid få en Done by Deer-gave til.

Legetøj til småbørn i dansk design

Done by Deer er en dansk producent af legetøj til småbørn og babyer. Deres produkter inden for legetøj tæller flotte uroer med plysdyr, aktivitetsbøger, nussekulde, rangler og aktivitetsstativer. Og hertil kommer deres krus, hagesmække og tallerkener, der selvfølgelig alle er lavet, så de ikke går i stykker af at blive væltet på gulvet, revet i eller udsat for øvrig lemfældig behandling fra børns side.

Done by Deer har deres egen stil

Men hvad adskiller Done by Deer fra andre mærker inden for legetøj og service til småbørn? Du skal næsten se forskellene med dine egne øjne – se mere her, hvis du ønsker at tjekke et udvalg i deres produkter, der fint repræsenterer deres stilistiske særpræg. Kort fortalt benytter Done by Deer de milde pastelfarver, hvor fx deres nuttede aktivitetsrangler spiller meget på det bolsjestribede tema.

Fyld køkkenskuffen op med barnets første service

Done by Deers skønne skåle i melamin og deres anti-slipskåle bærer yndige dyremotiver, så dit barn har et visuelt fikspunkt under måltidet. Du kan derfor have sådan nogle til at ligge i køkkenskuffen sammen med ruminddelte tallerkener og en Done by Deer-madkasse, der er nem at åbne og har et design, der gør den modstandsdygtig både over for slag og også over for slid gennem barndommen.

Vil du have ting til dit barn, der er såvel funktionelle som flotte? Se Done by Deer-varer.