Få inspiration til gaveindpakning

Står du og mangler inspiration til, hvordan du pifte din gaveindpakning lidt op? Så læs med her. Der findes nemlig mange muligheder for at personliggøre din indpakning, så den du giver gaven til, kan føle sig lidt ekstra speciel. Om det er i anledning af fødselsdag, jubilæum eller noget helt tredje, kan en kreativ indpakning nemlig være prikken over i’et, der viser modtageren, at du har gjort dig umage. Det kan nærmest være som en gave i sig selv, hvis indpakningen er original og ud over det sædvanlige.

Til-og-fra-kortet kan gøre hele forskellen

Hvis du gerne vil være kreativ i din gaveindpakning, kan det være en god idé at lave et fint til-og-fra-kort. Du kan for eksempel bruge manillamærker som gavemærkater, hvor du kan finde præcis det, der passer til dit valgte gavepapir og gavebånd. Til-og-fra-kortet kan med fordel hæftes til gaven med fint bånd eller tråd efter dit valg. Desuden kan du gøre kortet ekstra personligt ved at skrive en hilsen, tilføje klistermærker, tegne figurer eller ved at pynte kortet med glimmer. På den måde kan du altså nemt og billigt sikre, at din gave bliver unik og passer perfekt til den pågældende anledning.

Vælg et tema

Det kan være smart at vælge et tema for indpakningen på forhånd, således at du kan skabe et sammenhængende helhedsudtryk. For eksempel kan du tænke over om, personen du giver gaven til, har nogle bestemte yndlingsfarver eller nogle personlige interesser, som du kan inkorporere i din gaveindpakning. Hvis vedkommende eksempelvist er vild med naturen, kan du gå i skoven og finde kogler, blomster eller mos, som kan bruges i indpakningen. Desuden kan du også have in mente, hvilken anledning, der er tale om. Om det er en julegave eller fødselsdagsgave kan naturligvis også have betydning for, hvilket tema du synes, der giver bedst mening.