Få et stabilt fundament for din læsning med et læsestativ

Er du en rigtig læsehest? Så kender du nok til situationen ved at have svært med at finde en behagelig position at holde sin bog på. Hvis dette er tilfældet, så bør du anskaffe dig et læsestativ.

Med et læsestativ kan du nemlig bare placere din bog på, og selv justere hvilken vinkel, som bogen skal stå i. Du skal altså ikke længere holde fast eller løfte bogen, når du læser. På den måde fremmer du også korrekt kropsholdning og træthedsfri læsning. Kropsholdning er et stigende problem blandt unge og generelt mennesker, som bare sidder forkert. Et eksempel på dette er, når man læser i sengen. Her har man en tendens til at sidde halvt oppe eller ligge ned. Dette kan skade nakke, ryg og endda også din hånd og håndled, hvis ikke du holder korrekt på din bog. Du slipper altså også for at være bange for at tabe din bog ned i ansigtet,  når du ligger ned og læser med et læsestativ. Et læsestativ kan holde bøger op til A4-format og har et bogmærke, som holder bogen åben, således skal du altså ikke være bange for, at bogen lige pludselig falder af, så du glemmer, hvor du er kommet til.

Hvis dette lyder som noget for dig, så find et læsestativ hos Timetex.nu.

Læsestativ – brugbart i mange situationer

Et læsestativ består af en plastikunderdel og robuste metalbeslag, som kan holde på din bog. Den kan foldes fladt sammen og er derfor yderst velegnet til skoletasken eller en helt almindelig weekendtaske. Du kan altså have dit læsestativ med dig hvor som helst, og så kan du nyde dine bøger, hvor end du lyster, uanset om det er i skolen, derhjemme eller et helt andet sted. Det smarte ved et læsestativ er, at det er hurtigt og nemt at indstille. Den har flere forskellige hældningsniveauer, og det er blot op til dig, hvordan du helst vil have din bog til at stå.

Dette læsestativ findes også i både grøn, rød, blå og lilla, så der er noget for enhver smag. Få fat på dit læsestativ, og bliv gladere for at læse.