Få overblik over dit hjems indretning

Ofte når man tænker på, hvad der skal ordnes i hus og have, tænker man primært på opgaver som at klippe hæk, bygge et nyt skur eller at ordne afløbet. Indimellem bør den evige liste af små opgaver sidestilles, så man kan fokusere på de mere grundlæggende rammer for hjemmet.

Bring personlighed ind i stuen

Gulve er egentlig ikke noget, vi tænker ret meget over i hverdagen. Alligevel synes mange nok, at det gør en stor forskel for et hus’ udtryk, hvorvidt det har trægulv eller klinkegulv, mørkt gulv eller lyst gulv. Derfor bør vi måske generelt lægge mere mærke til gulvet. Du kan få tips til det og meget andet på bygoghus.dk. Et smukt og meget kunstnerisk gulv er slidebensparket, også kendt som stavparket – slidebensparket pris. Mønsteret i dette gulv er unikt og kan næsten give samme stemning som et gulvtæppe. Det er et gulv, man skal passe på med selv at lægge, da det som regel skal fuldlimes fast til undergulvet, hvilket kan være en udfordrende opgave. Det er et gulv, som ofte ses i stuen, da det som sagt bidrager til en hyggelig stemning. Det er lige, hvad man gerne vil opnå i en stue. Desuden er det en dyr og vanskelig løsning, så det ses sjældent udført i hele huset.

Stolenes betydning

Noget andet, som du absolut ikke må glemme at tænke på, er stolene. Stole gør virkelig meget for oplevelsen af et hjem. Hvis der er kontorlignende stole overalt, kan det tyde på, at komfort prioriteres over udseende. Derimod indikerer designerstol efter designerstol, at hjemmets interiør er et stort fokus for husejerne. Farverige stole vil bidrage til en lys og entusiastisk atmosfære, som kan være rar at møde, når man træder ind i sit hjem. Også som fremmed er det imødekommende at opleve friske farver i et ukendt hjem.