Et sidste farvel

De færreste går igennem livet uden at miste. Døden kommer altid ubelejligt, og den kan være enormt overvældende at håndtere. Du sidder måske lige nu og er efterladt i sorg og savn over at have mistet en, som du har kær. De mange følelser, som strømmer igennem dig nu, er helt naturlige og kan være svære at rumme. Sørg for, at passe på dig selv i denne hårde tid, og få hjælp til det, som du kan få hjælp til. Mange af de praktiske ting i forbindelse med afskeden kan du får hjælp til, og her kan du kontakte bedemand i ballerup, og få gode råd, konkret hjælp og vejledning.

Du kan få hjælp til rigtig mange ting i forbindelse med afskeden

Der findes ingen rigtige måde at tage afsked på. Uanset om der skal forestå en begravelse, en bisættelse, udstryges aske eller noget helt fjerde, så er det vigtigt, at afskeden bliver, som du ønsker. Her kan du få hjælp fra en bedemand til at overskue og planlægge alle de praktiske ting. Udsmykning af kisten og i kirken kan du faktisk også få hjælp til. Det kan være, at du har særlige ønsker til, hvilke blomster der skal være i dekorationerne, og hvilke dekorationer, som skal pynte i kirken. Det kan bedemænd også hjælpe dig med.

En investering i en behagelig afsked

Måske synes du, at det virker som en ekstra udgift at betale for en bedemand, men det er penge, som er givet godt ud. Det kan nemlig tage rigtig meget ansvar af dine skuldre, at du ikke skal tænke over mange praktiske ting. Så kan du i stedet koncentrere dig om at være i dine følelser og tillade dig selv at mærke dem og dit afsavn. Det skaber de bedste betingelser for den roligste og mest behagelige afsked med den, som du har kær.