Er du en ægte true-crime fan?

True-crime hitter som aldrig før. Vi lytter til podcast og ser dokumentarer omhandlende nogle af verdens største seriemorder. Men hvorfor er vi overhovedet så fascineret af disse skræmmende ting?

Vi mennesker har en tendens til at blive fascineret af det, som vi ikke kan forstå. Fordi hvad er det der gør, at man foretager den ultimative forbrydelse – at slå et andet menneske ihjel? Vi ønsker at forstå den mørke side af mennesket. Det er noget som er fremmed for de fleste af os, og derfor bliver der skabt en naturlig fascination. Det forbudte tiltrækker os på en måde, og det er lige præcis derfor man kan bruge timevis foran tv-skærmen med en krimiserie eller en true-crime dokumentar.

Udlev detektiv-drømmen
Mange af os har formentlig siddet og gættet på livet løs om hvem morderen er i diverse krimiserier. Ja nogle af os har endda måske drømt at blive efterforsker eller detektiv i vores voksne liv. For mange bliver dette dog kun ved drømmen – men du har faktisk mulighed for at udleve denne drøm i løbet af blot få timer.

Mordmysterier er nemlig blevet in som aldrig før. Her bliver man som deltager præsenteret for et mysterium, som skal løses. Der er både rekvisitter, skuespillere og en medrivende historiefortæller. Dette er den perfekte underholdning til den næste firmafest eller fødselsdagsfest. Dette vil uden tvivl vække stor begejstring blandt alle deltagerne. Desuden får det for alvor også rystet alle gæsterne sammen, da de er fælles om at løse et mysterium.

Undervejs får man forskellige ledetråde, som fører en tættere på morderen, mordvåbnet og ikke mindst gerningsstedet. Det er en form for underholdning, som alle aldre kan være med til. Det kræver ikke andet end en god indlevningsevne og nogle skjulte talenter indenfor efterforskning og mordløsninger. Her kan alle dine timer foran tv-skærmen med true-crime forhåbentlig hjælpe dig godt på vej.