Equiline: Italiensk kvalitet til både hest og rytter

Er du garvet rytter? Eller måske ønsker du at blive det i fremtiden? Uanset, om du er rytter eller ønsker at blive det, så skal du have det helt rette udstyr for at kunne præstere på banen. Og det er netop, hvad du får med Equiline. Equiline leverer nemlig udstyr til både hest og rytter – og det er ikke helt almindeligt udstyr. Nej, det er udstyr af allerhøjeste kvalitet, men det bliver altid tilbudt til yderst favorable priser, hvorfor alle og enhver kan være med. Udvalget af Equiline rideudstyr online spænder bredt, og derfor har du altså også rig mulighed for at finde noget, der falder lige i din smag. Gå på opdagelse i det store udvalg online og find alle dine favoritter – uanset om det er til hest eller rytter. Du finder udstyr fra Equiline lige her.

 

Equiline rideudstyr til enhver smag

Equiline er et brand, der tilbyder alt lige fra ridebukser til Equiline dækkener med helt unikke pasformer. Og uanset, om du mangler udstyr til hest eller rytter, kan du være helt sikker på, at Equiline leverer produkter af allerhøjeste kvalitet. Du finder desuden udstyr, der egner sig perfekt til både hverdag og til stævner, og der er derfor heller ingen undskyldning for ikke altid at stå skarpt både på og udenfor banen. Udstyret kommer naturligvis til både børn og voksne samt mænd og kvinder.

 

Bag om brandet: Equiline

Brandet blev grundlagt helt tilbage i 1989 i den italienske by, Padua, og Equiline er derfor også et brand med mange års erfaring på bagen. Det er to brødre, der står bag brandet – og begge har en stor lidenskab og ekspertise for heste og ridesport, og de brugte det til at skabe verdens første underlag lavet af naturlige fibre, med en meget åndbar polstring samt med fremragende stødabsorbering. I dag er dette ét af brandets mest populære produkter – og med god grund! Equiline bliver forhandlet i mere end 800 butikker i mere end 60 lande verden over, og det er derfor også vokset sig til et verdensomspændende brand.