En uddannelse med mening – Body All Mind

Vil du gerne udvikle dig selv, og vil du gerne tage en uddannelse, som du for alvor kan bruge på at hjælpe andre – både fysisk og psykisk? Så er der især et sted, du bør vende dit blik hen, og det er mod de mange gode muligheder, der byder sig med en uddannelse med mening, som Body All Mind.

Her er der nemlig tale om en unik, holistisk kropterapeut uddannelse, som gør dig til behandler inden for Body All Mind. Læs mere om det på en online side som; bodyallmind.com.

Det bedste fra flere verdner

Body All Mind rummer en holistisk tankegang om, at vi ønsker at udvide vores opmærksomhed på, hvordan det er muligt at komme tættere på sig selv som menneske. Dermed er der tale om en behandlingsform, der tager det bedste fra flere verdner, fordi at én behandlingsform ikke altid er tilstrækkelig alene. I stedet er det summen af flere, der sørger for, at du når præcis den form for kropsterapi, som kan fungere som et moderne supplement, der kan hjælpe dig med at få et bedre overblik over din krop som menneske.

Få bugt med de fysiske og psykiske knuder

Det handler således om at hjælpe det enkelte menneske til at få et bedre overblik over sin egen krop ved, at der bliver mærket efter. I et fortroligt rum er det muligt at finde ind til og nå kernen og sandheden om, hvem man er som menneske, og det er også sådan, man finder ud af, hvad det egentlig er, man har behov for i hverdagen og i livet generelt.

Derfor er der her tale om en uddannelse, der arbejder med et langsigtet perspektiv, hvor der i samarbejde og med brug af forskellige teknikker opnås en ro og ærlighed, der kan gemme sig bag de fysiske og psykiske knuder.