En stor havefest rundt om hjørnet?

Fylder du snart år? Eller ønsker du bare at glæde dine venner og familie med en god fest? Dette er noget som vi alle kan have brug for ovenpå corona. Vi trænger til at samles, spise god mad og hygge os med hinanden.

Men er det lang tid siden, at du har holdt fest? Så vil du hurtigt blive bekendt med hvor meget planlægning sådan en kræver. Der skal både god mad, flot oppyntning og sjov underholdning til. Du kan dog gøre dig selv en stor tjeneste og uddelegere én af disse opgaver – nemlig maden.

Alle folk elsker en god grillbuffet

Det kan være en stor og uoverskuelig opgave, at stå og lave mad til en masse mennesker. Det kræver også at man skal stå en masse tid i køkkenet og anrette. En tid som du i stedet kan bruge på dine gæster.

I sommermånederne er der nærmest ikke noget mere lækkert end skøn grillmad – og endnu mere lækkert hvis det drejer sig om en hel grillbuffet. Bestiller du udefra kan du både få lækkert kød, grønsager og andre velsmagende tilbehør leveret lige til døren – og endda få nogle kokke ud til at anrette og skære kødet.

Mere tid til underholdning og spas
Når du har hyret nogle professionelle til at varetage opgaven med maden, har du pludselig en masse tid foran dig. Tid som du i stedet kan bruge på at lave nogle festlige og hyggelige lege. Til en grillbuffet og sommerfest hører sig nemlig også gode havelege til. Dette kan eksempelvis være det klassiske kongespil eller beerpong.

Du kan også bruge tiden på at pynte haven og festteltet fint op. Husk en masse lanterner, stearinlys og eventuelt lyskæder. Med disse elementer er du sikret en tophyggelig havefest med god underholdning, flot pynt og lækker mad.