En have afspejler hvem du er

Hver have er forskellig og det er helt i orden. For vi som mennesker er også forskellige. Nogle kan godt lide at have en pæn og ordentlig have, fordi det er ofte det første man ser, og andre ligger deres energi andre steder. Et godt sted at få inspiration til din have er på Ringkøbing-Skjern netavis. Her vil du kunne læse indslag, om hvordan du optimere din have mest muligt. Du kan også læse mere og få generelle oplysninger om lokalsamfundet.

Den frodige have

Den frodige have, er for dem der har grønne fingre og nyder at ordne blomster. Græsset skal slås og hækken skal klippes. Det kan blive en sport at skulle holde en pæn have. Specielt i Ringkøbing-Skjern, som ligger helt ud til Vesterhavet. Salt er meget hårdt for græs og planter, så for haverne i Ringkøbing-Skjern kommune skal en have, nogle gange have en kærlig hånd. En varm sommerdag er også hårdt for græs og blomster, det visner hurtigere og bliver gult. På Ringkøbing-Skjern netavis ville du kunne finde indslag, om hvordan man undgår at ens græs, planter og blomster visner for hurtigt i de rå omgivelser omkring Ringkøbing-Skjern kommune.

Den praktiske have

Lige som den frodige have eksisterer, er der også den mere praktiske have. Den hvor der er fliser og grus i stedet for græs. Man får et helt andet udseende ved at vælge denne slags have. Den gør det nemt at passe have. Der er ingen græs, der skal slås og hæk, der skal klippes. En have med fliser eller grus i stedet for græs er nemmere at holde i et område som Ringkøbing-Skjern, som har meget salt i luften, grundet at de ligger op til Vesterhavet. Læs mere viden om vejret og haven på Ringkøbing-Skjern netavis, for at få den bedste hjælp til dine planter.