Elsker du fart? Kør gokart hos Padborg Park

Skal der ske noget anderledes til familiefødselsdagen, eller skal vennerne ud og have en udfordrende oplevelse sammen? Gokart er sjovt og kræver både teknik og snilde, når de små racerbiler skal navigeres rundt på banen. Hos Padborg Park kan store som små få lov til at opleve motorens kræfter, når I bliver sluppet løs på Danmarks næst-længste racerbane.

Sjov og fart over feltet med gokart i Padborg

Du kan både komme ud på banen til en hurtig tur i gokart, men hos Padborg Park kan du også få arrangeret Grand Prix eller Le Mens. Undervejs er der kvalifikationsrunder og selvfølgelig en finale til sidst, så I for alvor bliver testet på tid og fart. Inviter dine kollegaer, venner eller familie på et sjovt og anderledes eventyr, når I sætter jer ind i de små racere og kører på den udfordrende bane hos Padborg Park. Polterabenden, fødselsdagen eller klubaftenen bliver lidt sjovere, når I udfordrer hinanden i fart og tid, mens I kører gokart. Hos Padborg Park kan du booke sjove ture på banen til forskellige typer af arrangementer, og har du særlige ønsker, kan du altid tage kontakt.

Book tid til en udfordrende tur på racerbanen

Hos Padborg Park er det muligt at booke forskellige pakkeløsninger med gokart for minimum 6 personer. Du kan på den måde selv bestemme hvor lang tid, du vil afsætte til at køre, og når runderne er kørt, er der oveni medaljer til vinderne. Du bliver selvfølgelig instrueret i, hvordan de forskellige dele af køretøjet fungerer, og hvad du skal være opmærksom på, når du kører på banen. Banen i Padborg Park er udfordrende og giver god mulighed for at finpudse de tekniske evner, når du suser rundt. Der er derfor masser af sjov og vind i håret, om du er nybegynder, eller om du er vant til at køre gokart.

Sæt farten op med gokart hos Padborg Park

Giv din chef, far eller bedste venner baghjul på banerne hos Padborg Park med en sjov og udfordrende tur i gokart. Der er lagt op til en dag med fart over feltet og masser af grin, når I møder op til konkurrencedagen. Hos Padborg Park er der også mange andre sjove aktiviteter for dig, der elsker hurtige biler og lignende. Du kan blandt andet komme ud og køre i racerbil, se ugentlige motorløb og meget andet, hvis du elsker fartens verden.