Dyretelepati: Bliv dus med din firbenede ven

Der er meget, vi mennesker forstår ved vores husdyr og ved pasningen af dem. Dog ved vi ikke altid, hvad det betyder, når hunden gør i en skinger tone, eller katten miaver anderledes, end hvad den plejer. Hvordan får vi adgang til dyrenes hemmelige verden, så vi bedst muligt kan forstå deres følelser, behov og humør? Der findes en unik tilgang til netop dette i form af telepati med dyr. Det lyder måske usædvanligt, men metoden har vist sig at være god til at afsløre eventuelle ubalancer hos dyret med tilhørende løsningsforslag.

Det kan være vanskeligt at forstå vores dyr på et dybere plan. Der findes nemlig meget mere til de pelsede væsner, end vi lige går rundt og tror. Både følelser og tanker er noget, som dyr indeholder, og som de udtrykker – blot på en anden måde. Forstå dit dyr på bedre vis og skab balance eller få forbindelse til dit afdøde dyr via dyretelepati.

Hvordan fungerer telepati med dyr?

Har du på det seneste oplevet adfærdsmæssige udsving eller ubalance hos dit dyr? Så kan dyretelepati være en god indgang til at forstå problemet. Med dyretelepati hos Berit Højgaard tilbydes forskellige terapisessioner heriblandt en traditionel 1:1 session i form af 50 minutter på den fysiske klinik. I de 50 minutter udføres der en energiudveksling mellem terapeuten og din hund eller et andet dyr.

Gennem en energisk kommunikationsform bliver der sanset og fornemmet omhyggeligt efter eventuelle ubalancer eller problemadfærd. Terapeuten giver dig en generel indsigt i din hunds trivsel, helbred og historik, så du også får en bedre forståelse for, hvad den har været igennem i løbet af dens liv.

Terapeuten kan omsætte hundens eller kattens energiudveksling til ord, så du får en mundtlig respons på de indtryk og følelser, som der optages. Her kan du bestille en tid til telepati med dyr.

Professionel og specialiseret ekspert i telepati med dyr

Hos praktiserende hundeadfærdsspecialist Berit Højgaard kan du forvente en tryg og ordentlig håndtering, når du bestiller telepati med dyr. Hun har siden 2005 arbejdet professionelt med hunde – især i form af træning, adfærd og kropsterapi. Hun benytter en holistisk tilgang til arbejdet med hunde og andre dyr.

Du kan forvente en guidet og støttet telepatisk session, når du afleverer dit dyr på klinikken eller ved en digital session. Berit Højgaard arbejder primært med den konkrete årsag og ikke symptomerne omkring, hvorfor din hund eller et andet dyr reagerer ude af balance. Bliv dus med din firbenede ven via dyretelepati. Find telepati med dyr hos professionelle og dygtige Berit Højgaard allerede i dag.