Den utroligt populære power blender

En Power blender er blevet utroligt populært i de seneste år, og det er ikke uden grund. En power blender som Vitamix er den ultimative genvej til flere planter i din hverdag! Med dagens multi-maskine kan du lave smoothies, is, supper, hummus, hakke grøntsager, dej, pesto, cocktails og meget mere på få sekunder. Der er kommet forskellige power blendere på markedet, og spredningen i pris og kvalitet er enorm. I High on Life sælger og anbefaler de kun maskiner, som Mads Bo kan stå 100% inde for. Derfor finder du kun Vitamix i udvalget, og kvaliteten og holdbarheden er i en liga for sig selv. Hvis det derfor lyder som et produkt for dig, så skynd dig ind i udvalget lige nu og få fat på en power blender. Du vil ikke komme til at fortryde det.

Lav en grøn smoothie med din power blender

Hvordan man laver en grøn smoothie er slet ikke svært – selv for en, der måske betragtes som “grøn”! Det er rigtigt, hvis du har en Vitamix eller en anden power blender, så er det nemt at lave friske, tykke og næringsrige smoothies. Først og fremmest har du brug for de rigtige ingredienser: du skal først og fremmest bruge alle de nødvendige ingredienser: 2 kopper spinatblade, 1 ½ kop vand, ¼ tsk. malet ingefær, ¼ tsk. revet citronskal (uden kernehus), 1 æble (udkernet og hakket), 1 banan (hakket) og til sidst ¼ tsk. stødt kanel. Kom alle ingredienserne i din Power Blender og blend dem til en tyk grøn smoothie!

Power blender – Tilføj protein til din grønne smoothie

Vil du have protein i dine smoothies med frisk frugt eller grøntsager? Tilføj protein til enhver smoothieopskrift ved hjælp af Power Blender Pro smagsgodkendt smagspulver, som er designet til at fungere med Power Blendere. Alt du skal bruge er 2 spiseskefulde vaniljesmagpulver, 1/2 kop koldt vand, 3 kopper isterninger og ¾ kop frosne blåbær. Du skal blot tilsætte vand sammen med de andre ingredienser i Power Blender-kanden, inden du tænder for Power Blenderen. Du kan vælge at bruge Power Blenders tamper for at få en endnu tykkere konsistens, hvis du ønsker det. Skynd dig derfor ind i udvalget og få fat på en power blender.