Den smukke og moderne storby Odense

Odense er Danmarks tredjestørste og Fyns største by. Den har et indbyggertal på 200.703. Det er en moderne storby med eventyrlige oplevelse og mod på fremtiden. Det er en stille og rolig by, hvor du kan tage hen, hvis du godt kan lide festival, men det er også en by, som er perfekt til en familieferie, vandring, vandaktiviteter, gastronomi eller arkæologi. Det er en ferie som man aldrig vil glemme og se tilbage på i mange år frem. Er man til sport kan man også opleve det i Odense. Deres fodboldhold spiller i den bedste danske række og ligeså gør deres håndboldhold. Det er også fødebyen til en af de største danske digtere gennem tiden, nemlig H.C. Andersen. Der er derfor mange spændende ting at opleve i den flotte by Odense.

Oplev H.C. Andersen i Odense

Odense er H.C Andersens fødeby og det er derfor muligt at opleve, hvor den store danske digter kommer fra. Det er b.la. muligt at besøge den gamle bydel af Odense, hvor H.C. Andersens ikoniske gule hjørnehus ligger. Det blev i 1908 lavet om til et museum omkring den store digters liv. Det er en af verdens ældste digtermuseer og tiltrækker, hvert år mange turister fra hele verden. Du kan også opleve det nybyggede H.C. Andersens Hus, der giver dig mulighed for at opleve nye sider, af H.C. Andersens forfatterskab. Der bliver ikke kun fokuseret på personen og hans historie, men mere på de eventyr han skrev og eventyrets stemme. Kunne du derfor godt tænke dig at vide mere om H.C Andersen? Så skal du helt sikkert besøge Odense.

Smuk natur i Odense

Er du helt vild med naturen? Så ville det næsten være dumt ikke at besøge Odense. De har en utrolig flot, bølget og bakket natur, der går det utroligt fedt at vandre, løbe eller cykle i. Du finder virkelig ud af, hvilken outdoor type du er. Besøg derfor det smukke Odense, du vil ikke komme til at fortryde det.