DC-Supply har 8 fods container og toiletcontainer

DC-Supply har et stort udvalg af containere til gode priser, og du kan bl.a. finde en smart toiletcontainer til brug på festival eller byggeplads. Læs også mere her om tomme 8 fods containere.

Få en kompakt 8 fods container hos DC-Supply

DC-Supply har et stort udvalg af containere, både almindelige standard containere, tomme og klar til brug som lager eller mobilt værksted eller skræddersyede containerløsninger inden for stort set hvad som helst, som de ombygger på eget værksted. De har ingeniører, tegnere, bygningskonstruktører, smede og tømrer ansat og dette team kan få en almindelig container til at blive til et mobilt slagteri, et herberg, en mobil scene, et øvelokale, en skurvogn, en foodtruck, en bar eller noget helt andet. Der findes ingen grænser for, hvad de kan lave, og hvis du har en ide eller et behov, så kontakt dem for en snak. Søger du imidlertid bare en lille 8 fods container til opbevaring af miljøskadeligt affald, så kan du også finde det i butikken. De lagerfører altid 8 fods containere og har desuden også 6- og 10 fods containere til salg. De små 8 fods containere kan bl.a. bruges til opbevaring af miljøskadeligt affald som kemikalier, spildolie, maling og noget helt andet. De har mange forskellige modeller i butikken, og den lille 8 fods container, som er den næstmindste kan bruges til mange forskellige formål. Det kan også være et lille opbevaringsrum til noget helt andet, fx værktøj på en byggeplads eller noget i den stil. Læs mere om den smarte 8 fods container på www.dc-supply.dk.

Mangler du en praktisk toiletcontainer til byggepladsen?

DC-Supply har selvfølgelig også smarte toiletcontainere i flere forskellige modeller og størrelser. Der findes modeller med samt uden bad, og hvis du søger en toiletcontainer til et helt særligt formål, så kan de også specialbygge dig en. En toiletcontainer kan bl.a. bruges på festival eller på byggepladsen. Når man arbejder på byggepladsen skal man have adgang til toiletter, og det er jo altid midlertidige opstillinger. Der findes også toiletskure, men hvis man har en stor byggeplads med mange arbejdende, så kan det godt betale sig med en toiletcontainer. Du kan være sikker på, at du nok skal kunne finde den helt rette toiletcontainer til dine formål i deres sortiment. Disse modeller er også velegnede til festivaler, genhusningscentre, studieboliger, asylcentre etc. Der findes mange formål og de har uden tvivl en løsning til dig. De har i over 40 år produceret containere til alverdens formål, både civile og militære. De kan helt sikkert hjælpe jer med at finde den rette løsning til jeres virksomhed, om det så drejer sig om events eller byggepladser. Læs meget mere på www.dc-supply.dk, hvor du kan læse om de forskellige modeller og finde den rette toiletcontainer til dine formål.