Brug vandkar med integreret termostater til din næste undersøgelse

Der kan være forskellige grunde til, at du gerne vil teste forskellige materialer. Hvis det er tilfældet, kan der være behov for vandbade. Vandbade kan anvendes i bioteknologi, test af materialer, undersøgelser af blod og forberedelse af prøver til kemiske analyser. Fordelen ved at bruge vandbad er, at du kan opnå og opretholde en jævn temperatur, da du kan få vandkar med termostater. Derudover er det også muligt at kombinere vandbadet med eksternt udstyr såsom ryste-platform, der typisk benyttes til dyrkning af celle- og bakteriekulturer.

Forskellige typer af vandkar

Det er forskelligt, hvad man skal bruge til sin undersøgelse, derfor er det muligt at få neddypningstermostater med pumpe til at sikre en jævn opvarmning og temperatur i forskellige vandbade. Derudover kan du også få termostater med integrerede vandkar. Det er noget for enhver smag, du kan se mere her. Vandkar er fremstillet af polycarbonat eller rustfrit stål. Der er forskellige fordele ved de to typer, hvor vandkar i rustfrit stål er meget robust, så er vandet af polycarbonat transparent. Så alt efter dine behov findes der forskellige typer afhængig af, hvad du har brug for. Ofte er disse undersøgelser vigtige, og derfor kan det være en god idé, at alt bliver udnyttet til fulde, derfor er det muligt at få vandkarrene med et låg, så man undgår varmetab og kontaminering af prøver. Hvis ikke der medfølger et låg, kan du købe det som ekstra tilbehør.

Kom godt i gang med din undersøgelse

Der tilbydes et stort udvalg af vandbade til både opvarmning og afkøling, med og uden bevægelse. Der findes mange gode muligheder til din undersøgelse eller projekt. Vandbade kan bruges til flere forskellige ting, og fordelen er, hvis du mangler nogle ting til dit projekt, er der altid mulighed for at tilkøbe ekstra udstyr, alt efter behov.