Brug lagerpladsen optimalt med en pallereol

Ønsker du at kunne opbevare ting i højden, så du bruger pladsen på din matrikel mere effektivt, har du flere typer reoler at vælge fra. Dækreoler, hvor at du holder på dæk ved at placere dem over to skinner, er ét eksempel. Et andet er pallereoler, der som antydet af navnet er møntet på at kunne holde på paller, hvilket gør dem meget praktiske på et lager, hvor varetransport sker via gaffeltruck.

Pallereoler kan du få i målene, du ønsker

Pallereoler kan udbygges efter ønske, så de kan få de dimensioner, der egner sig bedst til dig. Hvis du ikke har så mange meters højde at gøre godt med, så må reolerne bare få en god længde i stedet for. Hvis du ønsker et få en L-formet reol samlet, hvor den ene side er en pallereol, mens den anden er en almindelig lagerreol med hylde, kan dén løsning også laves – delene skal bare boltres sammen.

Husk bæreevnen, når du køber reoler

Reoler til lagere kommer med forskellige bæreevner. Det er derfor vigtigt, at du kender bæreevnen på en reols hylder eller bjælker, før du køber reolen. Inden for pallereoler gælder dog, at de fleste løsninger her er møntet på brug på et almindeligt lager, så kapaciteten er ofte høj. Bare for at være på den sikre side bør du dog altid spørge en forhandler. Så ved du, at du får noget, der faktisk holder.

Skalér din pallereol over sæsonens løb

Med moderne løsninger inden for pallereoler kan du løbende op- eller nedjustere størrelsen på din reol, så den passer til den lagerkapacitet, du har. Hvis du oplever en sæson med svindende salg, kan du skabe et mere åbent arbejdsrum ved at fjerne en del af dine pallereoler. Og hvis efterspørgslen stiger, kan du hurtigt udvide din pallereol i højde og længde, så paller aldrig bare skal stå på gulvet.