Brug en begravelsesforretning, når begravelsen skal planlægges

22. juni 2021

Sponseret indlæg

Skal du planlægge en begravelse? Så kan du med fordel kontakte en begravelsesforretning og få hjælp til opgaven.

En begravelsesforretning er stedet, hvor du finder en bedemand, som kan hjælpe dig med at planlægge en forestående begravelse – eller bisættelse for den sags skyld. Forskellen her er, om afdøde skal begraves i en kiste eller skal kremeres og efterfølgende begraves i en urne.

Uanset om det er en begravelse eller en bisættelse, kommer man ikke udenom, at der er en masse praktiske opgaver, som skal løses. Det er her, du skal kontakte en professionel, fortæller vores egen bedemand, som du kan finde ved at klikke på dette link.

Bedemanden er ham, der hjælper dig med at planlægge både ceremonien og de praktiske aspekter. Det er f.eks. ved at arrangere samtalerne med præsten og kirken, ved at hjælpe med at afkode Min Sidste Vilje – som er et dokument, den afdøde kan have lavet forud for sin begravelse, hvori der typisk er instruktioner om ønsker til sange, salmer, taler, tøj til begravelsen og meget mere.

Bedemanden kan også hjælpe med at rådgive i forhold til de dokumenter, som skal udfyldes umiddelbart efter dødsfaldet. Der er desuden mulighed for at søge om begravelseshjælp, som er en økonomisk støtte til begravelsen. Alt dette bistår bedemanden med.

Husk at passe på dig selv – opsøg hjælpen andetsteds

Ud over at være en god praktisk hjælp, er der en anden grund til at bruge bedemanden. Man skal nemlig huske at passe på sig selv, når man mister en nær sig. Det nytter ikke noget at gemme sine følelser væk ved at påtage sig andre opgaver – og nogen vil måske slet ikke kunne overskue opgaver for følelsernes magt. Det er med andre ord en god idé at få hjælp til det praktiske, så man ikke selv skal bruge for mange ressourcer på at sætte sig ind i alt dette. Få i stedet hjælp og brug den nødvendige tid på at bearbejde tabet og være sammen med din øvrige familie.

Andre artikler

Sådan bliver du klar til dit bryllup

Sådan bliver du klar til dit bryllup

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange følelser forbundet med at arrangere sit eget bryllup. Her er der nemlig ikke blot tale om et større arrangement, men også et symbol på kærlighed og en forevigelse med den person, du vil dele resten af dit liv med. Derfor...

En badeoplevelse man ikke vil være foruden

En badeoplevelse man ikke vil være foruden

Står du overfor et større renoveringsprojekt, eller er du i gang med at bygge et nyt hus. Lige meget hvad det er for et projekt, er der mange detaljer, som man skal igennem. Derudover står man også overfor et valg af møbler, døre, køkken og så videre. Der er mange...

Sådan undgår du overspænding på dine elinstallationer

Sådan undgår du overspænding på dine elinstallationer

Et typisk el-anlæg er opbygget med sikringer eller automatsikring i boligens eltavle, ledninger og elektriske enheder placeres i stikkontakterne som er placeret rundt omkring i huset. En overbelastning på elinstallationer kan forekomme, hvis en enhed, eller el-apparat...