Bodyscrub og badesalt designet til selvforkælelse og velvære

19. august 2022

Sponseret indlæg

I gamle dage lå der en badeanstalt i Nørresundby med hvide fliser og emaljebadekar, hvor man fik et afbræk fra hverdagens hårde arbejde. Badeanstalten har rod i dette miljø og i tanken om at tage pauser i eller efter badet derhjemme. De producerer danske produkter i høj kvalitet, som du for eksempel kan bruge i forbindelse med dine bade. Her finder du blandt andet bodyscrub og badesalt. Du fortjener at forkæle dig selv og opnå en følelse af velvære, og det hjælper Badeanstaltens produkter dig med.

Lækre bodyscrubs fra Badeanstalten

Ønsker du en glødende og frisk hud? Så vil du synes godt om bodyscrubs. De indeholder havsalt, som fjerner de døde hudceller, når du med små, cirklende bevægelser fordeler den på din krop. En vigtig ingrediens er plejende og fugtgivende olier. Efter brug føles din hud ny og blød. Hver krukke bodyscrub, der fås i en række unikke farver, tilføjer et eksklusivt look til dit badeværelse. Jeg fortæller dig om to, men du finder seks bodyscrubs på badeanstalten.dk.

Bodyscrub ‒ Luna

Trænger du til at finde roen? Bodyscrub ‒ Luna har en duft af pebermynte og lavendel, som du med sikkerhed vil finde beroligende. Havsaltet stimulerer blodomløbet og fjerner døde hudceller. De plejende mandel- og rapsolier gør desuden huden glat og blød, og du kommer næsten til at stråle ‒ ligesom månen. Den fine, blå farve får den fra blå kamille, og i Luna-serien finder du også en matchende badesalt, som du kan kombinere med bodyscrubben.

Bodyscrub ‒ Aktivt Kul

Denne bodyscrub er sort som natten og passer godt til månen (Luna). Det aktive kul har været opvarmet til 700 – 900 grader og er behandlet med kuldioxid og damp. Det har givet materialet en mikroporøs struktur, der bidrager til at rense huden. Bodyscrubben dufter friskt af ingefærolie og æterisk lime, og den har et råt look, der gør den til den perfekte gave til din mand, hvis han tør forkæle sig selv under bruseren. Køb den til ham på badeanstalten.dk.

Hvad er forskellen på badesalt og bodyscrub?

Forskellen på badesalt og bodyscrub er, at badesalt opløses i badevandet enten ved kar- eller fodbade, hvor bodyscrubben gnides på huden. Derudover indeholder badesaltet også mindre olie i forhold til saltmængden. Begge dele giver velvære, så det er blot op til dig at vælge den metode, du foretrækker. Du kan få badesalt både med og uden urter, men begge sørger for, at badet dufter skønt.

Badesalt ‒ Luna

Badesalt ‒ Luna hører til samme serie som Bodyscrub ‒ Luna og har også en smuk, blå farve. Det giver et udtryk af orden på dit badeværelse. Da den ikke indeholder urter, er den velegnet til spa. Prøv den også under måneskinnet i dit vildmarksbad. Træk vejret helt ned i maven, og lad roen falde over dig.

Badesalt ‒ Dans på Roser

Alle produkterne er danskproducerede og i høj kvalitet. Alligevel skiller Badesalt ‒ Dans på Roser ud ved at indeholde ægte rosenknopper. Jeg kender dem, og de er meget aromatiske. Tilsætter du denne badesalt i dit karbad, genskabes den samme stemning, som var du på en badeanstalt i gamle dage.

Der findes dermed mange forskellige produkter på www.badeanstalten.dk, som kan bidrage til din velvære. Besøg derfor hjemmesiden allerede i dag, og find den badesalt eller bodyscrub, der passer til din foretrukne type selvforkælelse.

Andre artikler

Hovedbeklædning hjælper kræftramte kvinder, som mister håret

Hovedbeklædning hjælper kræftramte kvinder, som mister håret

Det er ganske almindeligt at opleve hårtab i forbindelse med kemobehandling. Derfor vælger mange kræftramte kvinder at bruge hovedbeklædning som for eksempel en turban eller et tørklæde, når håret begynder at falde af. Hovedbeklædning til kræftramte kvinder er en god...

Guide til korrekt montering af solceller

Guide til korrekt montering af solceller

Solceller er en effektiv og bæredygtig måde at producere elektricitet på. For at opnå den største fordel af dit solcelleanlæg, er det vigtigt at montere det korrekt. Dette er en kritisk fase i processen, da fejlagtig montering kan føre til lavere ydeevne og kortere...

Bæredygtigt træningstøj er mere end blot en trend

Bæredygtigt træningstøj er mere end blot en trend

Bæredygtighed og miljøvenlighed har i de seneste år fået stigende fokus og opmærksomhed fra både forbrugere og producenter. Behovet for at tage ansvar for vores planet og sikre en bæredygtig fremtid er mere presserende end nogensinde før. Og den gode nyhed er, at...