Bodyscrub og badesalt designet til selvforkælelse og velvære

19. august 2022

Sponseret indlæg

I gamle dage lå der en badeanstalt i Nørresundby med hvide fliser og emaljebadekar, hvor man fik et afbræk fra hverdagens hårde arbejde. Badeanstalten har rod i dette miljø og i tanken om at tage pauser i eller efter badet derhjemme. De producerer danske produkter i høj kvalitet, som du for eksempel kan bruge i forbindelse med dine bade. Her finder du blandt andet bodyscrub og badesalt. Du fortjener at forkæle dig selv og opnå en følelse af velvære, og det hjælper Badeanstaltens produkter dig med.

Lækre bodyscrubs fra Badeanstalten

Ønsker du en glødende og frisk hud? Så vil du synes godt om bodyscrubs. De indeholder havsalt, som fjerner de døde hudceller, når du med små, cirklende bevægelser fordeler den på din krop. En vigtig ingrediens er plejende og fugtgivende olier. Efter brug føles din hud ny og blød. Hver krukke bodyscrub, der fås i en række unikke farver, tilføjer et eksklusivt look til dit badeværelse. Jeg fortæller dig om to, men du finder seks bodyscrubs på badeanstalten.dk.

Bodyscrub ‒ Luna

Trænger du til at finde roen? Bodyscrub ‒ Luna har en duft af pebermynte og lavendel, som du med sikkerhed vil finde beroligende. Havsaltet stimulerer blodomløbet og fjerner døde hudceller. De plejende mandel- og rapsolier gør desuden huden glat og blød, og du kommer næsten til at stråle ‒ ligesom månen. Den fine, blå farve får den fra blå kamille, og i Luna-serien finder du også en matchende badesalt, som du kan kombinere med bodyscrubben.

Bodyscrub ‒ Aktivt Kul

Denne bodyscrub er sort som natten og passer godt til månen (Luna). Det aktive kul har været opvarmet til 700 – 900 grader og er behandlet med kuldioxid og damp. Det har givet materialet en mikroporøs struktur, der bidrager til at rense huden. Bodyscrubben dufter friskt af ingefærolie og æterisk lime, og den har et råt look, der gør den til den perfekte gave til din mand, hvis han tør forkæle sig selv under bruseren. Køb den til ham på badeanstalten.dk.

Hvad er forskellen på badesalt og bodyscrub?

Forskellen på badesalt og bodyscrub er, at badesalt opløses i badevandet enten ved kar- eller fodbade, hvor bodyscrubben gnides på huden. Derudover indeholder badesaltet også mindre olie i forhold til saltmængden. Begge dele giver velvære, så det er blot op til dig at vælge den metode, du foretrækker. Du kan få badesalt både med og uden urter, men begge sørger for, at badet dufter skønt.

Badesalt ‒ Luna

Badesalt ‒ Luna hører til samme serie som Bodyscrub ‒ Luna og har også en smuk, blå farve. Det giver et udtryk af orden på dit badeværelse. Da den ikke indeholder urter, er den velegnet til spa. Prøv den også under måneskinnet i dit vildmarksbad. Træk vejret helt ned i maven, og lad roen falde over dig.

Badesalt ‒ Dans på Roser

Alle produkterne er danskproducerede og i høj kvalitet. Alligevel skiller Badesalt ‒ Dans på Roser ud ved at indeholde ægte rosenknopper. Jeg kender dem, og de er meget aromatiske. Tilsætter du denne badesalt i dit karbad, genskabes den samme stemning, som var du på en badeanstalt i gamle dage.

Der findes dermed mange forskellige produkter på www.badeanstalten.dk, som kan bidrage til din velvære. Besøg derfor hjemmesiden allerede i dag, og find den badesalt eller bodyscrub, der passer til din foretrukne type selvforkælelse.

Andre artikler

Møller & Mammen har en udendørs dørstopper

Møller & Mammen har en udendørs dørstopper

En god isenkræmmer har altid produkter i høj kvalitet, og netop dét kan du forvente fra Møller & Mammen. De har et bredt udvalg af forskellige produkter, der kan være nyttige og som kan give lidt ekstra pynt. Mangler du en dørhammer eller dørstopper udendørs, så...

Seiko ure er garanti for japansk kvalitet

Seiko ure er garanti for japansk kvalitet

Seiko er et japansk urfirma med en historie, der går helt tilbage til 1877. Seiko producerer ure af alle typer, fra klassiske designs til sporty stilarter. Seiko er kendt for sit kvalitetshåndværk, og deres ure vil helt sikkert imponere. Uanset om du er på udkig efter...

Thai krydderier fås hos HEDEBOGAARD A/S

Thai krydderier fås hos HEDEBOGAARD A/S

Uanset om du gerne vil shoppe krydderi til marinering af kød, thai krydderier eller en anden type krydderier, er HEDEBOGAARD A/S et godt sted at starte med at kigge. HEDEBOGAARD A/S har lækre thai krydderier Thai krydderier er kendt for deres intense smag, der kan...