Bliv bedre til at kommunikere og lede på arbejdspladsen

21. oktober 2021

Sponseret indlæg

Hvis du har en lederstilling på din arbejdsplads, eller hvis du er chef for hele virksomheden, er din kommunikation og dine evner til at udtrykke dig helt afgørende for, hvordan dit team eller dine medarbejdere opfatter dig som leder.

Det gælder både i den daglige kommunikation med dine kollegaer, og det gælder i forbindelse med taler og oplæg på arbejdspladsen. Her handler det om at brænde igennem og skabe gennemslagskræft.

Det er dog nemmere sagt end gjort. For hvordan får du dine modtagere til virkelig at forstå og mærke alt det, du gerne vil kommunikere? Det kan du lære mere om på et kursus inden for verbal og nonverbal kommunikation, der vil klæde dig godt på til at brænde mere igennem på arbejdspladsen.

Hvad lærer du på et kommunikationskursus?

På et kommunikationskursus vil du blive undervist i både verbal og nonverbal kommunikation. Disse to kommunikationsformer går nemlig hånd i hånd, og hvis du gerne vil sikre en slagkraftig kommunikation, kan den ene ikke stå uden den anden. Der skal med andre ord være en sammenhæng mellem dit nonverbale kropsudtryk og det, du siger, hvis du gerne vil brænde igennem, når du taler foran dine kollegaer.

Nonverbal kommunikation er således lige så vigtigt som verbal kommunikation, og der er netop denne side, du vil få styrket på et kommunikationskursus.

Her vil du modtage undervisning inden for:

  • Udvikling af dit kropssprog og din stemme så du bliver bedre til at brænde igennem og være mere overbevisende
  • Brugen af hele rummet og gulvet samt af PowerPoint til at få dine budskader igennem
  • At finde frem til dit budskab og få det kommunikeret klart og tydeligt
  • Din personlige troværdighed og hvordan du skaber den
  • At skabe en god kontakt med dit publikum
  • At bruge storytelling i din kommunikation
  • Argumentation som taler til både hjerne og hjerte

Andre artikler

Smarte intelligente gardinløsninger – Alt du skal vide

Smarte intelligente gardinløsninger – Alt du skal vide

Hvad er fordelene ved intelligente gardinløsninger? Intelligente gardinløsninger er et godt valg for dem, der ønsker at skabe et behageligt miljø på kontoret. Disse løsninger giver dig mulighed for at styre lyset og temperaturen, så du kan skabe den perfekte...

Find alt du behøver til soveværelset i en sex shop

Find alt du behøver til soveværelset i en sex shop

I en sex shop i Danmark kan du finde alt, hvad du har brug for til at slippe dine fantasier løs og udforske dine seksuelle lyster. Fra vibratorer og dildoer til bondageudstyr og glidecreme - disse voksenbutikker har det hele. Med kyndigt personale til rådighed til at...

Derfor burde alle investere i cashmere strik

Derfor burde alle investere i cashmere strik

Kashmirstrik er et af de mest luksuriøse og eftertragtede materialer til modebrug. Kashmiruld, som kommer fra kashmirgeder, har længe været værdsat for sin usædvanligt bløde tekstur og varme. Det gør cashmere strik til et godt valg til koldt vejr eller når som helst...