Bliv bedre til at kommunikere og lede på arbejdspladsen

21. oktober 2021

Sponseret indlæg

Hvis du har en lederstilling på din arbejdsplads, eller hvis du er chef for hele virksomheden, er din kommunikation og dine evner til at udtrykke dig helt afgørende for, hvordan dit team eller dine medarbejdere opfatter dig som leder.

Det gælder både i den daglige kommunikation med dine kollegaer, og det gælder i forbindelse med taler og oplæg på arbejdspladsen. Her handler det om at brænde igennem og skabe gennemslagskræft.

Det er dog nemmere sagt end gjort. For hvordan får du dine modtagere til virkelig at forstå og mærke alt det, du gerne vil kommunikere? Det kan du lære mere om på et kursus inden for verbal og nonverbal kommunikation, der vil klæde dig godt på til at brænde mere igennem på arbejdspladsen.

Hvad lærer du på et kommunikationskursus?

På et kommunikationskursus vil du blive undervist i både verbal og nonverbal kommunikation. Disse to kommunikationsformer går nemlig hånd i hånd, og hvis du gerne vil sikre en slagkraftig kommunikation, kan den ene ikke stå uden den anden. Der skal med andre ord være en sammenhæng mellem dit nonverbale kropsudtryk og det, du siger, hvis du gerne vil brænde igennem, når du taler foran dine kollegaer.

Nonverbal kommunikation er således lige så vigtigt som verbal kommunikation, og der er netop denne side, du vil få styrket på et kommunikationskursus.

Her vil du modtage undervisning inden for:

  • Udvikling af dit kropssprog og din stemme så du bliver bedre til at brænde igennem og være mere overbevisende
  • Brugen af hele rummet og gulvet samt af PowerPoint til at få dine budskader igennem
  • At finde frem til dit budskab og få det kommunikeret klart og tydeligt
  • Din personlige troværdighed og hvordan du skaber den
  • At skabe en god kontakt med dit publikum
  • At bruge storytelling i din kommunikation
  • Argumentation som taler til både hjerne og hjerte

Andre artikler

Kvalitets foder fra Cr Foderservice

Kvalitets foder fra Cr Foderservice

Er du på udkig efter en billig og nem måde at sikre, at foderet til dine dyr altid er i top? Så skal du læse med her. God kvalitetsfoder er svært at finde, og det kan være svært at vide, hvad der præcist er blandet i. Derfor er der mange, der ønsker en løsning, hvor...

Opdag den perfekte parasol hos HaveVerden.dk

Opdag den perfekte parasol hos HaveVerden.dk

Sommeren er lige rundt om hjørnet, og de varme solstråler har allerede begyndt at skinne igen. Hvis du er en person, der nyder at tilbringe tid udenfor i din have, er det vigtigt at have en parasol, der kan beskytte dig mod solens skadelige stråler. En parasol er en...

Ejendomsservice: Skab Værdi og Trivsel for Ejendomsejere og Beboere

Ejendomsservice: Skab Værdi og Trivsel for Ejendomsejere og Beboere

Ejendomsservice er hjørnestenen i at opretholde en ejendoms værdi, funktionalitet og trivsel. Uanset om det er en boligblok, kontorejendom eller et større ejendomsportefølje, er effektiv ejendomsservice afgørende for at skabe værdi og trivsel for både ejendomsejere og...