Bliv bedre til at kommunikere og lede på arbejdspladsen

Hvis du har en lederstilling på din arbejdsplads, eller hvis du er chef for hele virksomheden, er din kommunikation og dine evner til at udtrykke dig helt afgørende for, hvordan dit team eller dine medarbejdere opfatter dig som leder.

Det gælder både i den daglige kommunikation med dine kollegaer, og det gælder i forbindelse med taler og oplæg på arbejdspladsen. Her handler det om at brænde igennem og skabe gennemslagskræft.

Det er dog nemmere sagt end gjort. For hvordan får du dine modtagere til virkelig at forstå og mærke alt det, du gerne vil kommunikere? Det kan du lære mere om på et kursus inden for verbal og nonverbal kommunikation, der vil klæde dig godt på til at brænde mere igennem på arbejdspladsen.

Hvad lærer du på et kommunikationskursus?

På et kommunikationskursus vil du blive undervist i både verbal og nonverbal kommunikation. Disse to kommunikationsformer går nemlig hånd i hånd, og hvis du gerne vil sikre en slagkraftig kommunikation, kan den ene ikke stå uden den anden. Der skal med andre ord være en sammenhæng mellem dit nonverbale kropsudtryk og det, du siger, hvis du gerne vil brænde igennem, når du taler foran dine kollegaer.

Nonverbal kommunikation er således lige så vigtigt som verbal kommunikation, og der er netop denne side, du vil få styrket på et kommunikationskursus.

Her vil du modtage undervisning inden for:

  • Udvikling af dit kropssprog og din stemme så du bliver bedre til at brænde igennem og være mere overbevisende
  • Brugen af hele rummet og gulvet samt af PowerPoint til at få dine budskader igennem
  • At finde frem til dit budskab og få det kommunikeret klart og tydeligt
  • Din personlige troværdighed og hvordan du skaber den
  • At skabe en god kontakt med dit publikum
  • At bruge storytelling i din kommunikation
  • Argumentation som taler til både hjerne og hjerte